به گزارش دیوانگاه ،این جلسه با حضور ابوطالب ایتوندی فرماندار،حجت الاسلام رضایی امام جمعه، سرهنگ موسوی فرمانده سپاه ناحیه هرسین و سایر مسئولین در سالن جلسات شهید صیاد شیرازی فرمانداری تشکیل شد.
ابوطالب ایتوندی در این جلسه در سخنانی ۹ دی را نماد میثاق امت با ولایت دانست و اظهار داشت: ملت سترگ ایران با حماسه آفرینی خود در این روز پاسخ محکم و قاطعانه به کسانی دادند که با ایجاد فتنه در سال ۸۸ قصد تفرقه وبه آشوب کشیدن کشور را داشتند.
وی افزود: این روز در واقع بيعت مجدد مردم با آرمان هاي والاي حضرت امام خميني(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامي است چرا که مردم در اين روز با حضورحماسی خود در حمایت از نظام اسلامی، تير خلاص را به قلب فتنه زدند.
در ادامه حجت الاسلام رضایی امام جمعه هرسین نیز در سخنانی اظهار داشت: بصیرت افزایی و جهادتبیین وظیفه همگان خصوصا"خواص ونیروهای انقلابی است و تکلیفی همیشگی و ساقط نشدنی است.
امام جمعه هرسین نعمت ولایت را از بالاترین دستاوردهای نظام اسلامی دانست که چهره های محبوبی چون شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی برایش جانفشانی کرد از این رو گرامیداشت چنین روزی رسالت مهمی است که همه ساله باید تکرار شود.
در ادامه جناب سرهنگ موسوی فرمانده سپاه ناحیه باگرامیداشت هفته بصیرت وپنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی برنامه های هفته بصیرت در شهرستان راتشریح کردند .
فرماندار هرسین:
حماسه ۹ دی را نماد میثاق امت با ولایت است
جلسه شهرستانی ستاد بزرگداشت ۹ دی و پنجمین سالگرد و شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در هرسین برگزار شد.
آخرین مطالب
- ■ساده لوحی است که فکر می کنند آمریکا با ما کنار می آید
- ■جماسه حضور هرسینی ها در یوم الله 13آبان+فیلم و عکس
- ■ستاد گرامیداشت ۱۳ آبان در شهرستان هرسین برگزار شد
- ■پلمب سه مرکز دندانپزشکی و دندانسازی غیرمجاز در هرسین
- ■اجرای مانور جادهای در شهرستان هرسین
- ■خطاب قرآن در آیه حجاب به مومنین است یا مسلمین؟
- ■مظفر تیموری: باید مردم را در بحث فرهنگ و هنر وارد کنیم
- ■دستبند پليس هرسين بر دستان سارق احشام
- ■مراسم تجلیل از پرستاران هرسینی برگزار شد
- ■کوه خواران به جان زرین کوه افتادند


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد