دکتر سوماری رئیس دامپزشکی هرسیندر گفتگو با دیوانگاهاظهار داشت: در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان و با توجه به خطر بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و مشترک بودن این بیماری خطرناک بین انسان و دام از همشهریان محترم خواهشمند است دامهای قربانی خود را در کشتارگاههای دام زیر نظر بازرسین بهداشتی و شرعی ذبح کنند.
وی افزود: دام های ذبح شده را حتی الامکان ۲۴ ساعت در دمای4 درجه یخچال نگهداری کنید و سپس مصرف نمایند که در این حالت ph لاشه اسیدی شده و باعث از بین رفتن ویروس خواهد شد.
رئیس دامپزشکی هرسین خاطرنشان کرد: لازم بذکر است کشتارگاه دام در روز عید سعید قربان جهت رفاه حال همشهریان و ارتقاء بهداشتی عمومی فعال میباشد. ضمنا اکیپهای سیار و ثابت شبکه دامپزشکی هرسین نیز دایر میباشند و شهروندان می توانند با شماره تلفن شبکه دامپزشکی هرسین45123364 تماس حاصل نمایند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد