دکتر سوماری رئیس دامپزشکی هرسیندر گفتگو با دیوانگاهاظهار داشت: در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان و با توجه به خطر بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و مشترک بودن این بیماری خطرناک بین انسان و دام از همشهریان محترم خواهشمند است دامهای قربانی خود را در کشتارگاههای دام زیر نظر بازرسین بهداشتی و شرعی ذبح کنند.
وی افزود: دام های ذبح شده را حتی الامکان ۲۴ ساعت در دمای4 درجه یخچال نگهداری کنید و سپس مصرف نمایند که در این حالت ph لاشه اسیدی شده و باعث از بین رفتن ویروس خواهد شد.
رئیس دامپزشکی هرسین خاطرنشان کرد: لازم بذکر است کشتارگاه دام در روز عید سعید قربان جهت رفاه حال همشهریان و ارتقاء بهداشتی عمومی فعال میباشد. ضمنا اکیپهای سیار و ثابت شبکه دامپزشکی هرسین نیز دایر میباشند و شهروندان می توانند با شماره تلفن شبکه دامپزشکی هرسین45123364 تماس حاصل نمایند.