سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

موضع‌گیری درباره استیضاح آخوندی معنایی ندارد/ وزیر راه باید پاسخگوی مشکلات وزارتخانه باشد

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 27501|10:42 - 1395/11/30
نسخه چاپی
نماینده مردم محلات معتقد است: موضع‌گیری درباره استیضاح آخوندی معنایی ندارد.
موضع‌گیری درباره استیضاح آخوندی معنایی ندارد/ وزیر راه باید پاسخگوی مشکلات عدیده در وزاتخانه‌اش باشدعلیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در گفت‌وگو باخبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی و پیگیری برخی از نمایندگان مبنی بر ابقاء مجدد آخوندی با وجود مشکلات عدیده در وزارت راه، گفت: استیضاح به دنبال شفاف‌سازی برخی امور مطرح می‌شود اما بنده متعجبم چرا بعضی از نمایندگان به محض اینکه کلمه استیضاح مطرح می‌شود موضع‌گیری می‌کنند.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد: به نظر بنده موضع‌گیری برخی نمایندگان در مورد استیضاح و علی‌الخصوص استیضاح آخوندی معنایی ندارد.
 
این نماینده مجلس با اشاره به مشکلات عدیده در وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد: سوالات و ایرادات زیادی درباره روند فعالیت وزارت راه و شهرسازی وجود دارد که سوال و پاسخ در جلسه استیضاح می‌تواند برخی از موارد را شفاف کند.
 
سلیمی در پایان تأکید کرد: عمده سوالات نمایندگان از وزیر راه در جهت روند چند سال اخیر این وزارتخانه است که باید دید وزیر چه پاسخی به آنها خواهد داد چرا که نوع پاسخگویی به سوالات مطروحه امری ضروری است.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد