هشدار سازمان غذا و دارو به خانم‌ها/ لوازم آرایشی را از دستفروشان و مترو نخرید

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 27497|10:36 - 1395/11/30
نسخه چاپی
رییس اداره آرایشی و بهداشتی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در مورد خرید محصولات آرایشی و بهداشتی در روزهای پایانی سال، توضیحاتی ارائه داد.

 

فرداشب آخرین فرصت ثبت نام در کنکور ۹۶/ شرکت ۷۸۶ هزار نفرحسین توکلی در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: تاکنون بیش از ۷۸۶ هزار و ۸۳۹ نفر در آزمون ثبت نام کرده‌اند و توصیه می‌شود سایر داوطلبان نیز زودتر به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و در آزمون ثبت نام کنند.
 
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: با توجه به مهلت تمدید شده برای داوطلبان، افراد فرصت دارند تا ساعت ۲۴ فردا یکشنبه اول اسفندماه ۹۵ به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
 
توکلی گفت: داوطلبانی که تاکنون ثبت نام کرده اند نیز می‌توانند در فرصت باقیمانده با ورود به سایت سازمان سنجش در صورت نیاز نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی اقدام کنند.
 
وی گفت: ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۳۹۶ برای پذیرش در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، پردیس‌های فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و کدرشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد.
 
مشاور عالی سازمان سنجش اظهار داشت: هر داوطلب مطابق ضوابط آزمون می‌تواند متقاضی شرکت در یکی از گروه‌های پنجگانه آزمایشی شامل گروه آزمایشی یک (علوم ریاضی و فنی)، گروه آزمایشی ۲ (علوم تجربی)، گروه آزمایشی ۳ (علوم انسانی)، گروه آزمایشی ۴ (هنر) و گروه آزمایشی ۵ (زبان‌های خارجی) شود.
 
وی یادآور شد: در صورت علاقمندی به انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و همچنین شرکت در دو یا سه گروه آزمایشی داوطلب باید کارت اعتباری مربوط به آن‌ها را جداگانه خریداری کند.
 
آزمون سراسری سال ۹۶ در روزهای پنجشنبه پانزدهم و جمعه شانزدهم تیرماه ۹۶ در حوزه‌های امتحانی برگزار خواهد شد.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد