سیروس نوروزی مدیر جهاد کشاورزی هرسین در گفتگو با دیوانگاهاظهار داشت: متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین 45 تن در هکتار است و پیشبینی میشود امسال بیش از 13 هزار و 500 تن پیاز خشک در این شهرستان تولید شود.
وی افزود: دو رقم عمده پیاز تولیدی در این شهرستان را شامل ارقام "قرمز آذر شهر" و "سفید فلات" می باشد و با توجه به منابع آب و شرایط طبیعی مساعد منطقه پیاز تولیدی در این شهرستان کیفیت بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاصیت ماندگاری پیاز هرسین را بالا دانست و خاطرنشان کرد: پیاز تولیدی در این شهرستان خاصیت انبارداری بالایی دارد.
نوروزی با اشاره به ظرفیتهای طبیعی و توانایی کشاورزان در کشت پیاز گفت: شهرستان هرسین از مناطق مهم کشت این محصول در استان کرمانشاه استوعملیات برداشت پیاز در شهرستان هرسین تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد