سیروس نوروزی مدیر جهاد کشاورزی هرسین در گفتگو با دیوانگاهاظهار داشت: متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین 45 تن در هکتار است و پیشبینی میشود امسال بیش از 13 هزار و 500 تن پیاز خشک در این شهرستان تولید شود.
وی افزود: دو رقم عمده پیاز تولیدی در این شهرستان را شامل ارقام "قرمز آذر شهر" و "سفید فلات" می باشد و با توجه به منابع آب و شرایط طبیعی مساعد منطقه پیاز تولیدی در این شهرستان کیفیت بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاصیت ماندگاری پیاز هرسین را بالا دانست و خاطرنشان کرد: پیاز تولیدی در این شهرستان خاصیت انبارداری بالایی دارد.
نوروزی با اشاره به ظرفیتهای طبیعی و توانایی کشاورزان در کشت پیاز گفت: شهرستان هرسین از مناطق مهم کشت این محصول در استان کرمانشاه استوعملیات برداشت پیاز در شهرستان هرسین تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت.