تقدیر از حداد عادل، اورامی و خوش عمل کاشانی در اختتامیه مسابقه میلاد پیامبر اکرم (ص)

کد خبر: 695|07:54 - 1391/11/11
نسخه چاپی
<br /> <div class=\"nwstxtnewsinfo\"><span id=\"bodyHolder_newstextDetail_nwstxtInfoPane\" style=\"font-weight: bold;\"> <p style=\"line-height: 160%;\" class=\"nwstxtlead\">خبرگزاری فارس: در مراسم پایانی مسابقه میلاد پیامبر اکرم (ص) و شب شعر پیامبر رحمت، از غلامعلی حداد عادل، زنده یاد شاهرخ اورامی و عباس خوش عمل کاشانی تقدیر شد.</p></span> </div>

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس، مراسم پایانی مسابقه میلاد پیامبر اکرم (ص) و شب شعر پیامبر رحمت از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با همکاری حوزه هنری، سایت شاعران فارسی زبان و موسسه فرهنگی شهرستان ادب، دقایقی پیش در «حسینیه هنر» تهران برگزار شد.

این مراسم همزمان با ولادت رسول عشق و مهربانی برپا شده بود که در آن غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، علی موسوی گرمارودی، علیرضا قزوه، عبدالرحیم سعیدی راد، رضا اسماعیلی، علی محمد مودب، علی فردوسی، محمد مهدی سیار، علی سلیمانی، قاسم صرافان، راحله معماریان و جمعی دیگر حضور داشته و برخی از شاعران به شعر خوانی پرداختند.

* طی این مراسم عبدالرحیم سعیدی راد به خواندن قصیده‌ای در وصف پیامبر اکرم (ص) پرداخت که به شرح زیر است:

در وصف بهار هرچه گفتند تویی/ آن صبح سپید بی‌همانند تویی

هرچند که بی‌سایه‌ترینی اما/ پیداست که سایه خداوند تویی

خورشید نمی‌رسد به بال و پرت/ دنیا صف کشیده پشت سرت

دریاچه ساوه از تعجب خشکید/ هنگام تولد تو ای پیغمبر عشق

در ادامه این مراسم راحله معماریان، محمد‌سرور رجایی شاعر افغان به خواندن بخش هایی از اشعار خود در قالب غزل پرداختند.

 

 

* اسماعیلی: وصول 200 شعر فاخر/ شاعران کشور سنگ تمام گذاشتند

رضا اسماعیلی در ادامه این مراسم ضمن اشاره به مسابقه شعر پیامبر اکرم(ص) گفت: این مسابقه به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب و سایت شاعران فارسی‌زبان برگزار شد. طی مهلت اعلام شده حدود 200 شعر فاخر واصل شد که به اعتقاد بنده تمام نخبگان شعر کشور برای این مسابقه شعر ارسال کرده بودند.

این شاعر پس از ایراد سخنانی به قرائت قصیده پرداخت. همچنین شاعر جوان و با استعداد، محمدجواد شاه مرادی نیز در ادامه اشعاری را در مدح رسول اکرم قرائت کرد.

در شب شعر پیامبر رحمت، شاعران با ذوق و قریحه ای چون قاسم صرافان، محمد‌جواد شیخ‌الاسلام، رضا وحید‌زاده، رستم عجمی از تاجکستان، علی سلیمانی و نسرین تهرانی سروده های نغز خود در وصف رسول اکرم (ص) را برای حاضران خواندند.

سید‌علی موسوی گرمارودی از اساتید شعر و ادب فارسی در ادامه این مراسم به شعر‌خوانی پرداخت که بخشی از آن در فرارو می آید؛

صبح عزل پرتو پیشانی‌ات/ شام ابد طره دلجوی توست/ هی هی از این عشق خوش احمدی/ ذکر لبم ناله هو هوی توست.

علیرضا قزوه که خود از چیره دستان شعر سرودن است در خصوص برگزاری مسابقه شعر ابراز داشت: این مسابقه در یک هفته برگزار شد و دوستان همه آثار را خیلی خوب خواندند. او در ادامه ابیاتی را خواند.

 

*حداد عادل و قصیده او تقدیم به پیامبر مهربانی ها

غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در این برنامه با تبریک ایام ولادت پیامبر(ص) و امام جعفر صادق (ع) تصریح کرد: حکایت راه یافتن بنده به این جمع شاعران اینگونه بود که من از چندین سال پیش در صدد بودم قصیده‌ای برای رسول اکرم بگویم. تابستان امسال که غوغای اهانت به پیامبر اوج گرفت و دلها به درد آمد، انگیزه ام  بیشتر شد و این قصیده را سرودم.

وی افزود: در این ایام به برکت بنیاد سعدی که خدمت علی‌محمد مودب می‌رسم به وبگاه شاعران راهی شده و آنجا خواندم که قرار است به مناسبت میلاد پیامبر (ص) شب شعری برگزار شود. از این رو بنده هم سهمی در این میان داشتم.

حداد عادل در ادامه این قصیده خود را برای حاضران در حسینیه هنر قرائت کرد.

تقدیر ویژه از دکتر غلامعلی حداد عادل، زنده یاد شاهرخ اورامی شاعر نام آور کردستان و عباس خوش عمل کاشانی از دیگر بخش‌های این مراسم بود؛ اما خوش عمل کاشانی از برجستگان کشورمان به دلیل کسالت نتوانست در این مراسم حاضر شود.

بنا براین گزارش فارس، در پایان این مراسم از نفرات زیر توسط حداد عادل و موسوی گرمارودی تقدیر شد.: وحید افضلی، محمد‌جواد شاه‌مرادی، حافظ ایمانی، علی سلیمانی، علی فردوسی، علیرضا رجبعلی زاده، نغمه مستشار نظامی، امیر آخوندی، محمدحسین ملکیان، سید‌نقی عباس از هند و رستم عجمی از تاجیکستان.

گفتنی است دبیرخانه نخستین دوره مسابقه شعری میلاد رسول اکرم (ص) تا پایان مهلت تعیین شده، پذیرای بیش از 200 قطعه سروده در قالب‌های مختلف شعری اعم از نو و کلاسیک بوده است.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد