
به گزارشخبرگزاری فارس، کاتالوگ سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر به سردبیری مسعود نجفی آخرین مراحل آماده سازی را طی میکند.
به گزارش روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، سردبیر این کتاب در گفت و گویی اظهار کرد: امسال برای سومین دوره متوالی است که مسئولیت آماده سازی این کتاب به ما سپرده شده و سعی کردیم مانند سالهای گذشته کارهای جدیدی انجام دهیم.
وی ادامه داد: سال گذشته برای اولین بار عکس کارگردانهای بخش اصلی را تولیدی کردیم و عکس تهیه کنندگان این بخش را اضافه کردیم و در این دوره ضمن ادامه آن روند، عکس کارگردانهای بخش فیلمهای اول نیز تولیدی شده است.
نجفی با اشاره به بهره گیری از طراحی سه بعدی در کاتالوگ این دوره جشنواره فیلم فجر خاطر نشان کرد: برای معرفی داوران هر بخش و همچنین سرفصلها اسامی به صورت سه بعدی تایپوگرافی شده است.
سردبیر کاتالوگ 31 فجر ادامه داد: به روال گذشته دستنویس کارگردانهای بخش اصلی جشنواره را خواهیم داشت و تعدادی از سینماگران هم درباره جشنواره فیلم فجر و جایگاه آن اظهار نظر کردهاند که در ابتدای کتاب خواهد آمد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از ویژگیهای این کتاب بخش بزرگداشتها است که طراحی متفاوتی صورت گرفته و عکسهای ویژه ای از افرادی که در این دوره بزرگداشتشان برگزار میشود توسط حسن هندی گرفته شده است.
کاتالوگ سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر شامل اطلاعات کامل فیلمها و آثار حاضر در جشنواره و معرفی اعضای هیئت انتخاب، داوری و مدیران ستادی جشنواره به دو زبان فارسی و انگلیسی در 328 صفحه منتشر خواهد شد.
محمد تهرانی مدیریت اجرایی و طاها ذاکر مدیریت هنری این کتاب را عهدهدار هستند و در تحریریه نیز نامهای چون مهدی متناصری، مهرناز رازقی و سهیل صلاحی زاده به چشم می خورند. پرستو و پریا فرهادی به عنوان مترجم با این کتاب همکاری دارند، فریده براتی اجرای گرافیک را بر عهده داشته و مهدی قریشی طراح سه بعدی کاتالوگ جشنواره است. در بخش عکس هم امیر خلوصی، رضا پهلوان و کژال دولتشاهی همکاری دارند.
مسعود نجفی علاوه بر این کتاب تاکنون سردبیری بیش از 20 کتاب جشنوارههای مختلف را برعهده داشته است.
*اسامی سینماهای ویژه صنوف سینما، تهیهکنندگان و سازمانها و ارگانهای مختلف اعلام شد
به گزارش ستاد خبری سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، در جریان برگزاری سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، سینمای صحرا به صنوف مختلف سینما، سینما آفریقا به تهیهکنندگان سینما و سینما بهمن یک و دو و سینما قلهک به سازمانها و ارگانها اختصاص مییابد.
ضمن اینکه مرکز همایشهای برج میلاد نیز همانند سال گذشته ویژه اهالی رسانه و سینماگران فیلمهای جشنواره را به نمایش میگذارد.
سینماها و پردیسهای راگا، ملت، تماشا، فرهنگ، تماشا، شکوفه، فلسطین، جوان، آفریقا، صحرا، ایوان شمس و آزادی نیز فیلمهای سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر را برای علاقهمندان سینما و عموم مردم نمایش میدهد.
بر اساس این گزارش، استان فارس با سینماهای ایران، سعدی، حافظ، استان خراسان رضوی با 3 سالن هویزه 1 و 2 و 3، استان قم با سینما ونوس1و 2، استان همدان با سینما قدس و مجتمع شهید آوینی، استان کرمان برای اولین بار در رفسنجان با سینما گلستان 1 و 2، استان کردستان با 2 سالن پردیس بهمن، استان قزوین با سینما مهتاب، استان کرمانشاه، سینما آزادی، استان اصفهان با سینما ساحل، سپاهان و خانواده و استان گیلان با سینما سپیده رود، رشت1 و 2 دیگر میزبانان جشنواره فیلم فجر هستند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد