3 اولویت اوباما و 2 اولویت هگل در 2013/ ایران اولویت دولت آمریکا نیست

کد خبر: 653|09:32 - 1391/11/07
نسخه چاپی
ایران نه جزو اولویت‌های \"باراک اوباما\" در دور دوم ریاست جمهوری‌اش است و نه \"چاک هگل\"، وزیر دفاع احتمالی وی، توان آن را خواهد داشت که با موضوع ایران به مثابه یک اولویت برخورد کند. 
به گزارشحوزه سياست خارجي باشگاه خبرنگارانبه نقل ازايران هسته‌اي؛ \"مارتین ایندایک\" سفیر سابق آمریکا در رژیم صهیونیستی تاکید کرد ایران نه جزو اولویت‌های باراک اوباما در دور دوم ریاست جمهوری‌اش است و نه چاک هگل، وزیر دفاع احتمالی وی، توان آن را خواهد داشت که با موضوع ایران به مثابه یک اولویت برخورد کند.

وي که اکنون مدیر سیاست خارجی بروکینگز است، در گفتگویی با الجزیره انگلیسی در روز 3 بهمن 1391 (22 ژانویه 2013) به الجزیره انگلیسی گفت: باراک اوباما در دور دوم ریاست جمهوری‌اش 3 اولویت داردکه هر 3 از ایران مهم‌تر است. این 3 اولویت از دید وی چنین است:

1-  ارتقای دموکراسی که البته چیز جدیدی در سیاست خارجی اوباماست، زیرا در دور اول ریاستش جزء اهداف او نبود تا اینکه بهار عربی اتفاق افتاد.

2- توجه بیشتر به تغییرات آب و هوایی

3- پایان دادن به یک دهه حضور آمریکا در جنگ که البته منظور او بیشتر در خاورمیانه است

وی همچنین دو اولویت اصلی چاک هگل وزیر دفاع احتمالی باراک اوباما را چنین برشمرد:

1- پایان دادن به جنگ افغانستان

2- رسیدگی به روند کاهش بودجه وزارت دفاع که در چارچوب تلاش‌های کلی برای کنترل کسری بودجه دولت است.

ایندایک البته تاکید کرده است که سال 2013 درباره موضوع ایران، سال تصمیم خواهد بود اگرچه این موضوع اولویت نخواهد داشت.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد