جهانبخش حیدری فرماندار شهرستان و رئیس هیئت اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستای هرسین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار دیوانگاه با اشاره به روند برگزاری هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار داشت: با اتمام مهلت ثبت نام از داوطلبان برای کاندیداتوری درانتخابات شورای اسلامی شهر در شهرستان هرسین تا این لحظه ۴۹ نفر در هرسین و بيستون ثبت نام کرده اند که بر این اساس ۲۳ نفر در شهر هرسین و ۲۶نفر مربوط به شهر بیستون میباشند..
رئیس هیئت اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر هرسین افزود: از این تعداد ۳ نفر به دلیل اشتباه در ثبت نام از لیست حذف شده اند که آمار نهایی ثبت نام شدگان به ۴۶ نفر رسیده و در نهایت پس از تعیین صلاحیت های لازم با رقابت در بین آنها ۵ نفر بعنوان عضو اصلی و ۳ نفر علی البدل در هر کدام شهرهای هرسین و بيستون بوسیله رای مردم انتخاب و وارد پارلمان محلی خواهند شد.
فرماندار هرسین افزود: از مجموع افراد ثبت نامی ۴نفر خانم می باشد که دو نفر آنها در هرسین و دو نفر در بيستون ثبت نام کرده اند.


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد