فرمانده سپاه ناحیه هرسین:

رزمایش الی بیت المقدس16در منطقه قلعه جوق هرسین برگزار می شود

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 32237|17:34 - 1404/09/12
نسخه چاپی
رزمایش الی بیت المقدس16در منطقه قلعه جوق هرسین برگزار می شود
فرمانده سپاه ناحیه هرسین گفت: رزمایش بزرگ «الی بیت المقدس 16» در منطقه عمومی قلعه جوق شهرستان با حضور گردان های بیت المقدس و کوثر ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان در تاریخ 13آذرماه 1404 برگزار خواهد شد.

سرهنگ سید مصطفی موسوی نیک فرمانده سپاه ناحیه هرسین در گفتگو با  دیوانگاه اظهار داشت: رزمایش بزرگ «الی بیت المقدس 16» در منطقه عمومی قلعه جوق شهرستان با حضور گردان های بیت المقدس و کوثر ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان در تاریخ 13آذرماه 1404 برگزار خواهد شد.

 

فرمانده سپاه ناحیه هرسین افزود: با نصب العین قرار دادن منویات دلسوزانه و حکیمانه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) مبنی بر جدی و واقعی بودن رزمایش ها، می بایست اقدامات و تاکتیک های اجرایی در رزمایش عملیاتی «الی بیت المقدس 16» نزدیک به واقعیت باشد تا عزیزان بسیجی درک بهتری از رزمایش داشته باشند.

 

وی  خاطرنشان کرد: این رزمایش با محک زدن بخشی از ظرفیت های سپاه و بسیج با هدف حفظ و ارتقای آمادگی و توان رزم بسیجیان و نمایش اقتدار گردان های بیت المقدس و کوثر ناحیه مقاومت سپاه بسیج شهرستان هرسین برگزار می شود.

 

موسوی  در ادامه اظهار داشت: در مرحله اصلی رزمایش است که نیروها با انجام عملی آموزش هایی که از قبل دیده اند اقدام به انجام اقداماتی همچون کنترل معابر وصولی، حفاظت و مراقبت از اماکن حساس و مهم، آرام سازی و کنترل اغتشاشات، پدافند دورادور، هلی برن و ضدهلی برن، امداد و نجات و ... می نمایند.

 

فرمانده سپاه ناحیه هرسین افزود: ان شاءالله با توکل به خداوند متعال و رعایت اصل اخلاص و همکاری و تعامل بیش تر نیروهای عزیز شاهد برگزاری هرچه باشکوه تر رزمایش عملیاتی «الی بیت المقدس16» در هرسین باشیم.

پایان خبر/

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد