به گزارش دیوانگاه ،حجت الاسلام و المسلمین حسن رضایی امام جمعه هرسین به همراه میثم پیامی رئیس اداره ورزش و جوانان از روند تعمیرات موتورخانه سونا و جکوزی استخر سرپوشیده بازدید کردند.
پیامی در حاشیه این بازدید در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: این تعمیرات با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال و از طریق بخش خصوصی تامین گردیده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان هرسین افزود: جکوزی های استخر از زمان تاسیس در سال ۱۳۸۳ و سونای خشک و بخار از ۷ سال پیش دچار مشکل شده و از جریان سرویس دهی خارج شده بود.
وی در ادامه ضمن تشکر از پیگیری مستمر امام جمعه محترم و حمایت و پیگیریهای متعدد حجت الاسلام و المسلمین وحید احمدی نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و مساعدت آقای حاتمی مدیر کل محترم ورزش و جوانان استان و همچنین آقای ظفرپور معاونت محترم توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل که در این مسیر پشتیبان اداره ورزش و جوانان شهرستان بودند خاطرنشان کرد: به استحضار مردم شریف و بویژه جوانان محترم شهرستان می رساند که استخر در مراحل پایانی تعمیرات می گذراند و هم اکنون هیچ مشکلی جهت سرویس دهی به علاقمندان به شنا وجود نداشته و به محض اخذ مجوز فعالیت از اداره گاز ،استخر آماده خدمات رسانی است.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد