برگزاری نمایشگاه و بازنمایی کتاب و عکس انقلاب در هرسین

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 32161|19:29 - 1403/11/15
نسخه چاپی
برگزاری نمایشگاه و بازنمایی کتاب و عکس انقلاب در هرسین
با حضور امام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان نمایشگاه و بازنمایی کتاب و عکس انقلاب و شهدا در چهارمین روز از دهه مبارک فجر در هرسین برگزار شد.

به گزارش دیوانگاه ،با حضورحجت الاسلام والمسلمین رضایی امام جمعه هرسین ،حیدری فرماندار شهرستان، سایر مسئولین و دست اندرکاران حوزه فرهنگ و با همت اداره  کتابخانه های عمومی شهرستان هرسین که با بهره گیری از منابع مطالعاتی موجود در کتابخانه ها " نمایشگاه کتاب و عکس انقلاب و شهدا "  به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، در محل کتابخانه عمومی شهدای محراب برگزار شد.

 

در بازدید از این نمایشگاه حیدری فرماندار شهرستان در سخنانی ضمن تاکید بر لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در زمینه استقلال کشور، توسعه عدالت اجتماعی، امنیت و اقتدار، پیشرفت های زیرساختی و صنعتی، آموزش و بهداشت، کرامت زن، مردم سالاری دینی و ...در جامعه و همچنین بر اهمیت نهادینه سازی فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین دانش آموزان و ایجاد زنگ مطالعه در مدارس، دانش آموزان را مخاطب و محور اصلی فعالیت کتابخانه ها و سایر مراکز فرهنگی برشمردند و بر تعامل سازنده اداره آموزش و پرورش و اداره کتابخانه های عمومی تاکید کرد.

 

فاضل کرمی رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بصیرت افزایی و  آگاهی بخشی شهروندان بویژه قشر جوان و نوجوان با عوامل شکل گیری انقلاب اسلامی، آرمان ها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، و تبیین دستاوردهاي های ارزنده و فعالیت های ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران، در چند دهه اخیر را از اهداف برگزاری نمایشگاه برشمردند..

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد