به گزارش دیوانگاه ،امام جمعه و فرماندار شهرستان هرسین با صدور پیامی از مردم شریف و گرانقدر این شهرستان به منظور شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام دعوت کردند
متن این پیام به شرح ذیل است:
بسم رب الشهداء والصدیقین
شهادت مقامی است ویژه خاصان پروردگار و خوشا به حال آنانکه مرگشان با شهادت رقم می خورد و با چنین شیوه ای وارد زندگی ابدی می شوند.
گویا ما فرشیان توان درک مقام شهدا و جایگاه والایشان در عالم بالا را نداریم که قرآن کریم به ما خطاب کرده “ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا”
برکات شهدا قابل شمارش نیست و شگفتا که پس از گذشت سال ها یاد و نام و چند قطعه استخوان مطهرشان بر خفتگان نهیب می زند، قلبها را جلا می دهد و جانها را حیاتی دوباره می بخشد.
شهرستان شهید پرور هرسین در آستانه شهادت اولین شهیده گمنام تاریخ اسلام حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها)از حضور شهیدان گمنام ، این مهمانان آسمانی، حال و هوای معنوی به خود می گیرد و مردم ولایت مدار و ایثارگر، پروانه وار از شش گل پرپر و آلاله غریب و گمنام، استقبال میکنند و بر توفیق میزبانی آنان خدای را سپاس خواهند گفت و با وداع با این شهیدان و تشییع با شکوه آنان در روز چهارشنبه ساعت ۱۰صبح از مسجد حضرت صاحب الزمان(عج)تا زیارتگاه شهیدان وآستان امامزاده مهدی(ع) ارادت و دلبستگی خود را با شهیدان سرافراز به نمایش خواهند گذاشت ، باشد که با همراهی آنان با آرمانهای الهی آنان تجدید میثاق نموده و ایستادگی خود را در راهی که پیمودند- که همانا راه اسلام و قرآن است- اعلام نماییم. بی شک ادامه دادن راه شهدا، استقامت در برابر دشمنان و مستکبران و سر نهادن بر فرمان ولی فقیه زمان حضرت امام خامنه ای «مدظله العالی»است که انشالله همه ما در این مسیر، سربلند و آبرومند باشیم.
در روز چهارشنبه که شهر و دیارمان آکنده به عطر و بوی شهیدان و مفتخر به میزبانی از ۶ کبوتر خونین بال گمنام است را به حضور حماسی و معنوی در مراسم و وداع و تشییع این عزیزان سرافراز که نام و نشان در گمنامی دارند دعوت می کند.
وعده ما:
روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۴
ساعت ۱۰صبح
مسیر:از مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) به بقعه مبارکه امام زاده مهدی(ع)
حجت الاسلام حسن رضایی امام جمعه هرسین
ابوطالب ایتوندی فرماندار شهرستان هرسین
@divangah
دعوت امام جمعه و فرماندار هرسین از مردم در مهمانی لاله ها
امام جمعه و فرماندار شهرستان هرسین با صدور پیامی از مردم شریف و گرانقدر این شهرستان به منظور شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام دعوت کردند.
آخرین مطالب
- ■بخشدار بیستون؛ آماده استقبال از مهمانان نورزی هستیم
- ■دیدار مسعود حجی زواره با رئیس اداره ورزش و جوانان هرسین
- ■انسداد 12 حلقه چاه غیر مجاز در هرسین
- ■مانع مذاکرات شروط ترامپ است نه میانجیگر/ ناسازگاری سیاست های ایران با سیاست قلدر مابانه آمریکا!
- ■توزیع سبوس در هرسین ساماندهی و هدفمند می شود
- ■از شکایت به AFC تا ۲۰ هزار فروش بلیت؛ عملیات روانی النصر علیه استقلال!
- ■کسانی که از تاریخ عبرت نمی گیرند باعث تکرار آن می شوند
- ■اعزام بیش از ۱۵۴مبلغ ومبلغه به مناطق مختلف هرسین وبیستون
- ■غرس نهال در منطقه ریژلان شهرستان هرسین
- ■اجرای مانور نظارت های بهداشتی در هرسین
پربیننده ترین ها
- ■توزیع سبوس در هرسین ساماندهی و هدفمند می شود
- ■کسانی که از تاریخ عبرت نمی گیرند باعث تکرار آن می شوند
- ■انسداد 12 حلقه چاه غیر مجاز در هرسین
- ■بخشدار بیستون؛ آماده استقبال از مهمانان نورزی هستیم
- ■از شکایت به AFC تا ۲۰ هزار فروش بلیت؛ عملیات روانی النصر علیه استقلال!
- ■مانع مذاکرات شروط ترامپ است نه میانجیگر/ ناسازگاری سیاست های ایران با سیاست قلدر مابانه آمریکا!
- ■دیدار مسعود حجی زواره با رئیس اداره ورزش و جوانان هرسین
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد