به گزارش دیوانگاه به نقل از فارس، پیتسو موسیمانه در نشست خبری پس از تساوی مقابل صدرنشین گروه غرب در لیگ نخبگان آسیا، اظهار داشت: همانطور که انتظار داشتیم بازی بسیار سختی بود. روبروی تیم بزرگی بازی کردیم. فراموش نکنید بازی در ورزشگاه خانگی الاهلی به هیچ عنوان بازی آسانی نیست اما تیم ما این اعتماد به نفس را داشت که در این بازی بزرگ تیم پیروز میدان باشد و هر سه امتیاز بازی را از آن خود کند.
الاهلی برای جبران گلها به مشکل خورد
وی افزود: تیم ما در جریان بازی دو بار از تیم حریف پیش افتاد و آنها برای جبران گلهای خورده به مشکل خوردند و با ضربه پنالتی موفق به باز کردن دروازه استقلال شدند اما من از نحوه عملکرد شاگردانم رضایت کامل دارم.
این بازی حس خوبی به من داد
سرمربی استقلال گفت: بازی امروز به من حس بسیار خوبی داد. من در فوتبال عربستان با الاهلی توانستم به فوتبال عربستان معرفی شوم و بازی امروز تیمم مقابل این تیم نشان داد که فوتبال قوانین خاص خود را دارد.
چرا برای پنالتی دوم، داور به سراغ VAR نرفت؟
موسیمانه درخصوص داوری این مسابقه، عنوان کرد: دوست ندارم درباره داوری این بازی حرف بزنم، اما باید حتما فیلم بازی را دوباره چک کنیم. بازی در این ورزشگاه با یک بازیکن کمتر نسبت به حریف کار آسانی نیست.سرمربی استقلال تصریح کرد: دو ضربه پنالتی به سود تیم میزبان از سوی داور بازی اعلام شد. آنها بازیکنان بزرگی در اختیار دارند و نیاز به پنالتی گرفتن ندارند. من به این دلیل ناراحتم که داور در لحظه اعلام پنالتی دوم حتی به سراغ VAR نرفت که این لحظه را دوباره چک کند. صحنه پنالتی موقعیتی نیست که با چشم آن را قضاوت کنیم، باید به سراغ VAR میرفت تا دوباره آن را بررسی کند اما این اتفاق نیفتاد و من از این بابت به شدت ناراحتم.
داور اشتباه کرد و تصمیم نادرستی گرفت
وی افزود: چطور در زمان اخراج بازیکن ما داور به سراغ VAR رفت اما در لحظه اعلام پنالتی دوم این اتفاق نیفتاد؟ دقیقا VAR برای چه به فوتبال آمده؟ به خاطر اینکه به ما در تصمیم گیری درست کمک کند اما این اتفاق در بازی امشب برای استقلال رخ نداد و باید علت آن روشن شود.موسیمانه ادامه داد: به نظرم داور میخواست که بازیکن ما را اخراج کند و در نهایت به ضرر ما پنالتی اعلام کند. اگر داور حرفهای باشد و لحظه تصمیم گیری خود را دوباره چک کند، متوجه میشود که مرتکب اشتباه شده و در حق ما تصمیم نادرستی گرفته است. در حالی که ما میتواستیم بازی امشب را برنده باشیم و از این بابت ناراحت هستیم اما با وجود این اتفاقات خوشحالم که یک امتیاز از این بازی بزرگ سهم ما شد و حالا با این تساوی به خانه برمیگردیم.
دلیلی برای احترام بیش از حد به حریف وجود نداشت
سرمربی استقلال گفت: ما تمام توان و تلاش خود را به کار گرفتیم تا به حریف گل بزنیم. به تیم الاهلی احترام گذاشتیم اما دلیلی برای احترام بیش از حد به آنها وجود نداشت. در جریان بازی به خوبی مبارزه کردیم و به آنها اجازه ندادیم به سادگی مقابل ما موقعیت ایجاد کنند. به خاطر همین آنها در پنالتی به ما گل زدند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد