به گزارش دیوانگاه ،حجت الاسلام والمسلمین بهزاد پیروز فر در مراسم چهلمین روز شهادت سید حسن نصرالله و سرتیپ پاسدلر عباس نیلفروشان و شهدای مقاومت در سخنانی اظهار داشت: هر جا نامی از صبر و استقامت به میان میآید اسم حصرت زینب کبری سلام الله علیها به عنوان اسوه صبر و استقامت می درخشد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه افزود: رسول گرامی اسلام در توصیف این فضیلت اخلاقی میفرماید: صبر بر سه قسمت است و اولین مرتبه صبر، صبر بر مصیبت است و تکلیف و وطیفه ما در این دنیایی که سختی و مشقت در آن است صبر و استقامت در برابر سختی ها و راضی بودن به رضای خداوند متعال است.
وی خاطرنشان کرد: این مجلس و محفل به نام و یاد شهیدی منعقد شده است که اسوه ایمان، تقوا و صبر و استقامت در این دنیا بود و تا پای جان برای اعتلای پرچم اسلام استقامت کرد و همه فرماندهانی که در این راه به شهادت رسیدند.
پیروز فر اظهار داشت: این شهید بزرگوار یک عمر مجاهدت در راه خدا کرد و در برابر دشمنان خدا مقاومت کرد و صبر و استقامت داشت.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه افزود: دشمنان ما از فرهنگ ها و ارزش های دینی که در بین جامعه و جوانان ماست ترس و واهمه دارند، آنچیزی که ما در مکتب اسلام فرا گرفته ایم فرهنگ شهادت طلبی و حفظ ارزش هایدالهی است.
وی تصریح کرد: امروز مکتب سید حسن نصرالله و مکتب حزب الله در میان جوانان ما هست و این نقطه امیدی است که با همدلی و صبر و استقامت در برابر دشمنان می ایستیم و آنان را محکوم به شکست می کنیم.
شهید سید حسن نصرالله اسوه صبر و استقامت بود
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: این مجلس و محفل به نام و یاد شهیدی منعقد شده است که اسوه ایمان، تقوا و صبر و استقامت در این دنیا بود و تا پای جان برای اعتلای پرچم اسلام استقامت کرد و همه فرماندهانی که در این راه به شهادت رسیدند.
آخرین مطالب
- ■رسانه می تواند با نقد درست جلوی کجی ها را بگیرد/چرا باید در هرسین ظرفیت تخت های بیمارستانی ده درصد باشد
- ■تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس در هرسین
- ■پیشرفت چشمگیر پروژه شبکه آبرسانی روستای چشمه کبودهرسین
- ■روایت قدرت بهترین راهکار در مقابل جنگ نرم دشمنان است
- ■رضایتمندی مردم در تامین نان باکیفیت اولویت ماست
- ■ایران آماده همکاری با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود است
- ■گاز هرسین وصل شد
- ■کتابخانهها پاتوق اجتماعی و فرهنگی هر شهر هستند
- ■پیام هفته وحدت؛ اتحاد و هوشیاری امت اسلامی است
- ■پیشنهاد آتش بس نشان دهنده ضعف دشمن در مقابل قدرت موشکی ما بود
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد