امام جمعه هرسین عنوان کرد/

حتماً پاسخ پشیمان‌کننده ای به دشمن خواهیم داد

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 31909|20:31 - 1403/08/11
نسخه چاپی
حتماً پاسخ پشیمان‌کننده ای به دشمن خواهیم داد
امام جمعه هرسین گفت: طبق ماده پنجاه و یک منشور سازمان ملل این حق ذاتی ماست که اگر به خاک کشور ما تعدی صورت بگیرد حتماً پاسخ پشیمان‌کننده ای به دشمن خواهیم داد.

به گزارش دیوانگاه حجت الاسلام والمسلمین حسن رضایی امام جمعه هرسین در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در سخنانی اظهار داشت: در روز‌هایی که گذشته شاهد اقدام نظامی و احمقانه رژیم جعلی صهیونیست به کشور عزیزمان بودیم و پس از آن شاهد تحلیل‌هایی از ناحیه دوستان و دشمنان بودیم که در رسانه‌ها این تحلیل را در واقع پر و بال می‌دادند.

امام جمعه هرسین افزود: در جبهه‌ی خودی معمولاً بنا بر تحلیل‌هایی که عده‌ای داشتن این اقدام را کوچک انگاری تلقی کردند که البته این پرداختن در حد تحلیلی نبود، اما در جبهه‌ی دشمنان اینگونه القاء می‌کردند که به اهداف رسیده و پدافند ایران نتوانست جوابگوی این حمله باشد، واقعیت امر این است که هر دو تحلیل غلط و اشتباه است، به تعبیر حضرت مقام معظم رهبری نه کوچک انگاری و نه بزرگنمایی بشود.

وی خاطرنشان کرد: طبق ماده پنجاه و یک منشور سازمان ملل این حق ذاتی ماست که اگر به خاک کشور ما تعدی صورت بگیرد حتماً پاسخ پشیمان‌کننده خواهیم داد، لذا از این حق ذاتی ما قطعاً صرف نظر نخواهیم کرد خصوصاً با کسانی که جز زبان زور را متوجه نمی‌شوند، خوی استکباری آمریکا و وحشی‌گری این سگ قلاده ر‌های در منطقه می‌طلبد که پاسخی محکمتر به آن‌ها داده شود.

رضایی اظهار داشت: واقع راهکار ایجاد صلح و امنیت در کشور فقط اینه که در مقابل زورگویان صرف نظر نکنیم و قطعاً پس گردنی محکمی به آن‌ها خواهیم زد انشالله، خود‌امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند: اگر صلح می‌خواهی بجنگ برای صلح چون اگر ما کوتاه بیاییم قطعاً باعث گستاخی بیشتر این رژیم جعلی خواهد بود، امریکایی که به بهانه‌ی آتش بس و در واقع به بهانه‌ی اینکه صلح و امنیت در منطقه حاکم بشود انتظار دارد که ایران پاسخی ندهد و خویشتن داری کند.

خطیب جمعه هرسین افزود: سؤال ما از شیطان بزرگ این است که چه کسی به این رژیم سلاح‌های به روز را می‌دهد و حمایت همه جانبه می‌کند، بار‌ها در منطقه ما شاهد شرابت‌های شیطان بزرگ بوده‌ایم، کسی که مدعی حقوق بشر است نمی‌شود سیاست دوگانانه و مزورانه را اعمال کند و از طرفی دعوت به خویشتن داری ایران کند و از طرفی حمایت همه جانبه از این رژیم جعلی داشته باشد.


وی تصریح کرد: این نشانگر بی‌کفایتی و انفعال مجامع بین‌المللی است که این رژیم منحوس و جعلی دست به هر جنایتی‌زده است، ما همواره نشان دادیم که جنگ طلب و به دنبال جنگ نبودیم در منطقه و هر بار که ما وارد شدیم اول به ما تعدی و تعرض شده که در جنبه دفاعی ما عمل کردیم اما به تعبیر حاج قاسم شاید این‌ها آغازگر باشند اما پایان جنگ رو کشور ما تعیین می‌کند.

رضایی اظهار داشت: با توجه به گستاخی این رژیم قطعاً می‌طلبد وعده صادقی که محکمتر از گذشته پاسخی محکم به این رژیم کودکش داده باشد اما در این میان غافل نشویم از جنگ روایت‌ها خصوصاً عزیزان ما به عنوان متولیان فرهنگی به گونه‌ای عمل کنند که در جنگ روایت‌ها و جهاد تبیین و روشنگری خصوصاً در میان نوجوانان و جوانان ان اهتمام و توجه ویژه را داشته باشند.

امام جمعه هرسین با اشاره به پویش ایران همدل افزود: مردم ما همواره ثابت کردند که بهترین مردم در طول تاریخ هستند و نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی، در دفاع مقدس، در خنثی کردن تحریم‌ها، در فروکش کردن آتش فتنه‌ها در کشور، در ایام کرونا، نقش مردم در بازسازی عتبات عالیات نقش پررنگی بوده و در این مورد هم لبیک گفتن به ندای رهبر معظم انقلاب و اینگونه پای کار آمدند، انتظار می‌رود هر کسی در حد وسعش کوتاهی در این قضیه نکند چرا که حضرت آقا فرض و لازم دانستند در حمایت از جبهه مقاومت هر آنچه از دست ما انشالله بر میاد.

با اشاره به دیدار رئیس جمهور با مراجع تقلید اظهار داشت: اجماع و اتفاق نظر همه مراجع تقلید در دیداری که با رئیس جمهور محترم صورت گرفت همه بر معیشت مردم و در واقع دغدغه قشر ضعیف تأکید داشتند، این نشان دهنده این است که کشور ما اعتماد دارند به فرماندهان نظامی خودشون به امنیت کشور اما در باب اقتصادی شاهد این هستیم که اقشار ضعیف جامعه بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرد لذا رئیس جمهور محترم نسبت به این موضوع بذل توجه ویژه را داشته باشند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد