مهندس صابر فتاحی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: با بیان اینکه شهرستان هرسین یکی از قطب های مهم تولید پیاز در کشور واستان می باشد افزود نوع پیاز کشت شده در هرسین پیاز. قرمز بوده و متوسط عملکرد 65 تن در هکتار می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان افزود: بعلت طعم خاص ومطبوع وخاصیت انبار داری بالا و استفاده کم از کود شیمیایی وسموم پیاز هرسین جز محصولات سالم محسوب شده که علاوه بر مرکز استان به سایر استان ها وخارج از کشور صادر می گردد.
وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری حدود 141هکتار در شهرستان هرسین کشت شده که از این مقدار 32هکتار آبیاری بارانی و مابقی آبیاری ثقلی می باشد..
فتاحی اظهار داشت: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز آذرشهر است که این پیاز به دلیل طعم و مزه خاص، بازارپسندی بالایی دارد..
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان افزود: از اواسط مهرماه برداشت پیاز آغاز شده و پیش بینی می شود که تا پایان برداشت حدود 10هزارتن پیاز از مزارع شهرستان برداشت شود.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد