فرماندار هرسین تاکید کرد:

لزوم ضابطه مند شدن کشتار دام در هرسین

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 31597|08:29 - 1402/08/30
نسخه چاپی
لزوم ضابطه مند شدن کشتار دام در هرسین
فرماندار هرسین در بازدید از کشتارگاه صنعتی بیستون گفت: با توجه به عدم وجود کشتارگاه در شهر هرسین عرضه گوشت باید ضابطه مند و بر اساس نظارت های بهداشتی باشد.

به گزارش دیوانگاه ،امام جمعه و فرماندار هرسین به همراه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ، بخشدار بیستون ، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ، رئیس اداره دامپزشکی ، رئیس مرکز بهداشت و مسئول اداری کشتارگاه بیستون از کشتارگاه صنعتی بیستون بازدید کردند.

 

ابوطالب ایتوندی فرماندار شهرستان هرسین ‌بر ضابطه مند شدن کشتار دام در این شهرستان تاکید کرد و اظهار داشت : با توجه به عدم وجود کشتارگاه در شهر هرسین عرضه گوشت باید ضابطه مند و بر اساس نظارت های بهداشتی باشد.

 

وی افزود : سلامت مردم‌ خط قرمز ماست و به منظور جلوگیری از عرضه گوشت هایی که با روندی غیر بهداشتی و ‌بدون نظارت شرعی تولید می‌شوند هر گونه کشتار باید در کشتارگاه صنعتی انجام شود. 

 

بررسی هزینه هایی که از قصابان اخد می‌شود از دیگر موارد مطرح شده فرماندار هرسین بود و در این راستا خواستار کاهش این هزینه ها شد. 

 

ایتوندی در بخش دیگری از سخنانش بر تشدید نظارت ها و برخورد قانونی با کشتارهای غیربهداشتی شد.