لزوم برخورد قاطع و بازدارنده با نانوایی های متخلف در هرسین

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 31171|18:14 - 1401/10/19
نسخه چاپی
لزوم برخورد قاطع و بازدارنده با نانوایی های متخلف در هرسین
کارگروه گندم ، آرد و نان شهرستان هرسین به ریاست سید مهدی ظهراب پناه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تشکیل جلسه داد.

به گزارش دیوانگاه ،کارگروه گندم ، آرد و نان شهرستان هرسین به ریاست سید مهدی ظهراب پناه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تشکیل جلسه داد.

 

 

ظهراب پناه در این جلسه از عدم رعایت ساعات پخت و‌ کاهش کیفیت نان در تعدادی از نانوایی ها انتقاد کرد و خواستار گسترش بازرسی های گروهی کارگروه شد.

 

 

وی افزود : برخوردهای قاطع و بازدارنده برای نانوایی های متخلف می بایست اجرا شود.

 

 

معاون فرماندار ادامه داد : طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها از راهکارهای اثر بخش به منظور جلوگیری از گران شدن قیمت نان و ساماندهی سهمیه آرد و فعالیت نانوایی ها به شمار میرود.

 

 

سید مهدی ظهراب پناه تصریح کرد : نان تولیدی برخی از نانوایی ها از کیفیت خوبی برخوردار است و متصدیان آنها می بایست مورد تشویق قرار گیرند.