اردشیر رشیدی در گفتگو با دیوانگاه:

اولین موزه برق استان در هرسین راه اندازی می شود

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 31170|12:00 - 1401/10/19
نسخه چاپی
اولین موزه برق استان در هرسین راه اندازی می شود
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرسین گفت: تنها اثر ثبت شده صنعتی استان کرمانشاه با پیگیری های صورت گرفته به عنوان اولین موزه برق استان در هرسین راه اندازی می شود.

،اردشیر رشیدی رئیس ادارهمیراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری هرسیندر گفتگو با خبرنگار  دیوانگاه اظهار داشت:  با پیگیری های مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان و مهندس موسوی فرماندار محترم شهرستان اولین موزه برق استان در هرسین راه اندازی می شود.

 

 

وی با بیان اینکه این اثر ملی تنها اثر ثبت شده صنعتی استان کرمانشاه است افزود: ژانراتور برق هرسین قدیمی ترین منبع تولید برق در استان کرمانشاه می باشد که در سال ۱۳۹۸ به ثبت ملی رسیده ولی متاسفانه به خاطر بی توجهی به این اثر ملی برخی از وسایل آن به سرقت رفته است.

 

 

گفتنی است شهرستان هرسین دارای ۱۹۶ اثر ثبت ثبت شده ملی و تاریخی و طبیعی است و دو اثر دیگر هم به عنوان آثار ناملموس( گلیم وزن زبان لکی) به ثبت رسیده است.