به گزارش دیوانگاه ، عبادالله کنجورییان فرماندار هرسین در جلسه برنامه ریزی برنامه های روز شهرستان اظهار داشت: بر اساس تفاهم نامه ای که بین وزارت کشور و بسیج مستضعفین در سال 1391 منعقد شده است مقرر شد در تمام شهرستان های سراسر کشور یک روز را به عنوان روز ملی شهرستان باتوجه به وضعیت سوابق و افتخارات آن شهرستان نامگذاری می شود.
وی افزود: این روز با توجه به سابقه مذهبی شهرستان و سابقه وجود سه عالم فرهیخته حضرات عظام آیت الله حجتی(ره)، آیت الله نجفی، و آیت الله کاظمی به احترام این علما و به پاس خدمات این عزیزان نامگذاری شده است.
فرماندار هرسین خاطرنشان کرد : این مراسم با سخنرانی آیت الله علمأ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۷ مهرماه رأس ساعت 9 و 30 دقیقه صبح و در مکان تالار معلم برگزار می شود..
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد