به گزارش دیوانگاه ،با حضور فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه ، مرشدان بنام استان و شهرستان ،خیرین و مدیران عامل کارخانجات منطقه مراسم گلریزان جهت آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در هرسین در سالن زورخانه امام علی علیه السلام شهرستان هرسین برگزار شد.
سرهنگ کرمی فرمانده سپاه ناحیه هرسین در این مراسم ضمن تشکر از همه عزیزان ،فرماندار، مرشدان محترم ،خیرین و مدیران عامل کارخانجات منطقه که همیشه در کارهای خیر پبشقدم بوده اند اظهار داشت: یکی از کارهای توصیه شده توسط مقام معظم رهبری در بحث کمک های مومنانه بحث آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد عمد است.
وی افزود: در طرح شهید سلیمانی و مقابله به ویروس کرونا و حمایت از آسیب دیدگان از کرونا بیش از ۱۰هزار بسته معیشتی با حمایت خیرین، بسیج سازندگی و سپاه حضرت نبي اکرم(ص) استان کرمانشاه در بین جامعه هدف توزیع شده است.
فرمانده سپاه ناحیه هرسین خاطرنشان کرد: سال گذشته با کمک مدیر عامل جهان فولاد دو تن از زندانیان غیر عمد آزاد شد و در بحث اشتغالزایی هم از طرف سپاه از این افراد حمایت شد.
کرمی در ادامه اظهار داشت: خواهشی که داریم از مهمانان عزیز این است که علی رغم اینکه هرسین جز شهرستان های محروم است کمک کنند فقر از چهره شهرستان زدوده شود.
وی افزود: گلریزان امروز با هدف آزادسازی برخی از همشهریان که در بحث جرایم غیر عمد در زندان هستند برگزار شده است
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد