مهندس علیرضا یاری پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: برداشت گل محمدی در مرحله پایانی است و سطح زیر کشت آن شهرستان حدود۷۰ هکتار می باشد.
وی افزود: متوسط عملکرد گل محمدی ۲/۵تن در هکتار می باشد و سالیانه حدود۱۷۵تن گل تولید می شود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاطرنشان کرد: از هر کیلوگرم گل ۲لیتر گلاب بدست می آید یعنی بطور متوسط ۳۵۰هزار لیتر گلاب در شهرستان تولید می گردد و سالیانه ۲۲کیلوگرم اسانس گل نیز تولید شده که عمدتاً در صنایع عطر سازی مصرف می شود.
یاری پور اظهار داشت: ارزش اقتصادی هر کیلو گرم اسانس را بالغ بر ۴۰میلبون تومان است و اسانس تولیدی اکثرا به خارج از کشور صادر می گردد.
وی با بیان اینکه از سایر فرآورده های گلاب گیری آجر معطر شومینه؛ شربت گل ؛مربای گل _وگل خشک می باشد افزود: با توجه به ارزش اقتصادی بالای فرآورده ها توسعه این نوع کشت می تواند موجب بهبود شرایط اقتصادی شهرستان گردد
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد