به گزارش دیوانگاه ،مراسم گرامیداشت سالروز حماسه آزاد سازی و فتح خرمشهر و توزیع 1000بسته معیشتی به همت خیرین شهرستان با حضور سردار مرادی جانشین فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه ، امام جمعه هرسین، فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه و مسئولین ادارت و ارگان ها و اعضای محترم شورای تامین شهرستان در سپاه ناحیه هرسین برگزار شد.
سرهنگ کرمی فرمانده سپاه ناحیه هرسین در این مراسم ضمن گرامیداشت این ایام از حضور مسئولین شهرستان و همچنین سردار مرادی جانشین فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه و همت خیرین در تهیه این بسته های معیشتی تقدیر و تشکر کرد.
وی افزود: از ابتدای طرح شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با کمک سپاه استان و خیرین شهرستان و کارنجات منطقه اقداماتی از جمله 8هزار بسته معیشتی ،15هزار پرس غذای گرم با همکاری کمیته امداد، خیرین و گروه های جهادی، 250بسته لوازم التحریر، تهیه و توزیع 300بسته بهداشتی ، راه اندازی سه کارگاه تولید ماسک ، تولید و توزیع 35هزار ماسک ، در بین جامعه هدف توزیعبرپایی نقاهتگاه و آزادی 2نفر در بحث جرایم غیر عمد در سطح شهرستان صورت گرفته است.
فرمانده سپاه ناحیه هرسین تصریح کرد: در بحث مرحله چهارم و پنجم طرح شهید سلیمانی و با حمایت تیم های حمایتی، نظارتی و مراقبتی توانسته ایم بالغ بر 85درصد جمعیت شهرستان را غربالگری کنیم و در مرحله سوم طرح هم جزء شهرستان های برتر استان بودیم.
کرمی اظهار داشت: در گام پنجم طرح شهید سلیمانی تیم های حمایتی در بحث تزریق واکسن مشارکت دارند که امیدواریم بتوانیم در این مرحله هم موفق عمل کنیم.
وی افزود: امروز توزیع 1000بسته معیشتی با همکاری خیرین و شرکت های پتروشیمی پلیمر و آمونیاک و جهان فولاد را داریم که در کنار این برنامه و با تلاش های آقای یزدان احمدوند تعداد 100عدد هدیه کارت،10دستگاه تبلت، 29بسته آموزشی ، 100بسته معیشتی تهیه و در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد