در این گفتگوی خبری سعی داریم به بررسی دلایل موفقیت یک بانوی هرسینی از جهت ارائه الگوهای رفتاری زن در خانواده و اخصأ چندین ویژگی بارز یک زن موفق در محیط کار و اجتماع بپردازیم و البته که ملاک ما در انجام این گفتگو و تشخیص این بانوی موفق به هیچ عنوان ملاک های سیاسی و یا میزان قدرت، ثروت و حتی شهرت افراد نبوده است.
با این وجود در سطح شهرستان هرسین بانوانی هستند که در عرصه خانواده به موفقیت هایی دست یافته اند و در کنار این موضوع با حفظ عفاف وتمامی شئونات لازم توانسته اند دوشادوش مردان در عرصه های فرهنگی، مذهبی، و اجتماعی به موفقیت هایی برسند.
یکی از این بانوان موفق هرسینی خانمفرشته مرادخانیاست که سال هاست با عزم راسخ و عمل شایسته خود ثابت کرده است، اعتقادات مذهبی و تعهد یک زن مسلمان به خانواده ، مانعی برای حضور موفق و مقتدرانه وی در عرصه اجتماع و اثرگذاری های مثبت اجتماعی نیست.
خانم مرادخانیدر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهضمن معرفی خود و رزومه ای از سابقه کاری اش می گوید: اینجانبه فرشته مرادخانی همسر شهید گرانقدر یوسف نیکزاد هستم که 25 سال سابقه در بنیاد شهید وامورایثارگران دارم.
وی در خصوص علت انتخاب این شغل افزود: در سال 65 که همسرم بعنوان بسیج کارمندی ( معلم ) به شهادت رسید ند بعد از مدت 5 سال که تقریبا بچه ها روانه مدرسه شدند تصمیم گرفتم یا در آموزش و پرورش یا در بنیاد شهید بعنوان خدمتگزار به خانواده های شاهد وایثارگر مشغول بکار شوم
این بانوی موفق هرسینی در خصوص فعالیت در بیرون از منزل و تاثیر آن در وظیفه ای که در قبال خانواده و تربیت فرزندان خاطرنشان کرد: البته این فعالیت در بیرون از منزل بدون تاثیر نبوده بدلیل اینکه وقتی وارد اجتماع می شوید و رفتار فرهنگی جامعه را می بینید می توانید برنامه ریزی سالم تری برای تربیت فرزندان داشته باشید و از جهتی هم بدلیل نداشتن پدر تا حدودی فرزندانم از محبت مادری هم محروم بودند . بدلیل اینکه ساعت کار اداره طولانی است و تعطیلات و مرخصی هم محدود است نمی توانستم به موقع هم پدر و هم مادرباشم.
-خانم مرادخانیدر رابطه با خصوصیات یک بانوی موفق در عرصه محیط کار و فعالیت های اجتماعی اظهار داشت: یک زن شاغل باید بتواند زندگی خود را طوری مدیریت نماید که هم در مسائل کاری موفق باشد و هم در تربیت فرزندان تمام سعی و تلاش خود را به کار ببرد و شاغل بودن باعث نشود که از زندگی شخصی خود غافل بماند و برنامه ریزی در تمام ارکان زندگی و میانه روی در انجام امور شغلی و زندگی را رعایت نماید و همچنین وظیفه ی اصلی خود را به عنوان همسر و مادر حفظ نماید.
وی در خصوص سختی ها و مشکلاتی که در حیطه کاری می تواند باعث خستگی شود افزود: بدلیل کم سن وسال بودن فرزندانم و نیاز به محبت پدر و همچنین مسئولیت سنگین پدر و مادر بودن بعضی وقتها در سالهای گذشته از شاغل بودن خود پشیمان می شدم و به خود می گفتم چرا من شاغل شدم و خود را مد یون بچه ها می دانستم که نمیتوانستم در سرسفره ناهار در کنار بچه ها باشم گاهی وقتها که بچه ها شیفت ظهر بودند از ساعت 7 صبح تا ساعت 30/17 من از دیدن بچه ها محروم بودم.
خانم مرادخانی در پایان اظهار داشت: از جمله دیگر مشکلات ساعت کاری بوده که بدلیل پست مددکاری گاهی روزها با توجه به مشکلات مددجو میبایستی در ساعت غیر اداری نیز کار می کردم و از طرفی ساعت کارادارات برای خانمها که مسئولیت خانه نیز دارند و مخصوصا همسران بدون سرپرست زیاد است.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد