تا 6 صبح شنبه:

مشارکت بیش از 5 میلیون خانوار در سرشماری اینترنتی نفوس و مسکن

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 26371|08:54 - 1395/07/24
نسخه چاپی
معاون طرح های آماری مرکز ایران از مشارکت بیش از 5 میلیون و 120 هزار خانوار شامل 17 میلیون و 282 هزار نفر تا صبح امروز شنبه 24 مهرماه خبر داد.

علیرضا زاهدیان در گفتگو با خبرنگاراقتصاد و انرژیگروهاقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به آخرین وضعیت سرشماری درکشور افزود: استان های سمنان، بوشهر، خراسان جنوبی، هرمزگان و یزد رکوددار در سرشماری  اینترنتی قرار  دارند.
 
وی در ادامه از پنجمین مرحله قرعه کشی جوایز یک میلیون تومانی در سرشماری اینترنتی خبر داد وگفت: در هر مرحله 100 خانوار به قید قرعه انتخاب که با ارسال  پیامک به سامانه  300000  می توانند از جوایز خود اطلاع پیدا کنند.
 
زاهدیان در ادامه به  ضریب اینترنتی پایین در استان تهران اشاره کرد و گفت:با توجه به آنکه تعداد خانوارهای این استان در رده اول قرار دارند ضریب اینترنتی مشارکت در این سرشماری چندان چشمگیر نیست.
 
معاون طرح های آماری مرکز ایران از تمدید ثبت نام ایترنتی تا پایان روز سه شنبه خبر داد و یادآور شد: از روز چهارشنبه 28 مهرماه  ثبت نام سرشماری به صورت حضوری با مراجعه به درب منزل صورت می گیرد.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد