فرهادی به باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:

جمع آوری 6 هزار معتاد متجاهر در پایتخت/80 درصد چهره شهر از حضور متکدیان پاک شده است

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 25838|06:41 - 1395/06/07
نسخه چاپی
فرماندار تهران گفت: با اقدامات صورت گرفته، 80 درصد چهره شهر از حضور متکدیان پاک شده است.

حضور بیش از 2 هزار متکدی در پایتخت/80 درصد چهره شهر از متکدیان پاک شده استعیسی فرهادی فرماندار تهران در گفتگو با خبرنگارگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار داشت: تاکنون بیش از  6 هزار معتاد متجاهر در تهران جمع آوری و در کمپ هایی که توسط شهرداری تعبیه شده، نگهداری می شوند.

وی با اشاره به اینکه در شهر تهران بین 2 هزار و پانصد تا 3 هزار متکدی حضور دارند، افزود: با همکاری دستگاه هایی مانند شهرداری تهران، نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی  هزار و 800 متکدی جمع آوری شده که از این تعداد 350 نفر کودکان زیر 15 سال هستند و کار غربالگری آن ها در حال انجام است، همچنین تعدادی از آن ها که بیمار هستند برای درمان به مرکز درمانی و مابقی به سامان سراها ی بهزیستی منتقل می شوند.

فرماندار تهران در خصوص رفع مشکلات بهداشتی و درمانی معتادان تهران، گفت: در راستای پاکسازی چهره شهر، این افراد با همکاری دستگاه های عضو به مراکز بهاران شهرداری تهران منتقل و تحت درمان قرار می گیرند.

فرهادی تصریح کرد: متکدیان اتباع بیگانه نیز به اداره اتباع تحویل داده می شوند، همچنین 59 زن متکدی نیز تاکنون جمع آوری شده اند.

وی گفت: با اقدامات صورت گرفته 80 درصد چهره شهر از حضور متکدیان پاک شده است.

 فرماندار تهران گفت: تا اواخر مهر ماه نسبت به جمع آوری تمامی متکدیان اقدامات لازم انجام می شود.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد