به گزارش خبرنگار دیوانگاه،ياور محمدي فرماندار شهرستان هرسين در این دیدار اظهار داشت شهداي نيروي انتظامي با اهداء جان خود امنيت و آرامش خاطر را براي ما به ارمغان آوردند و در اعتلاء امنيت كشور و اهتزار پرچم جمهوري اسلامي از هيچ كوششي فرو گذار نبودند .
وی افزود دلجويي از خانواده هاي شهداء بعنوان اسوه هاي صبر و مقاومت از وظائف مسئولين است وي تصريح كرد خانواده هاي شهداء ميراث هاي معنوي شهدايند و ديدار با آنان يعني تجديد بيعت با آرمان هاي شهدا و قرار گرفتن كشور ما در مسير رشد و بالندگي به بركت خون شهداست.
فرماندار هرسين افزود ديدار و دلجويي از خانواده هاي معظم شهداء براي مسئولين يك و ظيفه است و ما بايد ادامه دهنده راه آنان در جبهه فرهنگي و خدمتگذاري به مردم باشيم
اين مقام عنوان كرد ارزش هاي معنوي و اخلاقي شهداء كه منجر به ادامه حيات اسلام و انقلاب شد بايد در اولويت همه امور مسئولين قرار گيرد .
ياور محمدي تأكيد كرد تربيت اخلاقي و سرشار از عاطفه خانواده هاي شهداء باعث رشد معنويات و پايبندي به ارزشها در شهدا شد و آنچه مهم است حفظ راه شهداء و دستاوردهاي آنان است كه براي انتقال و تبيين آن براي نسل هاي بعدي بايد كوشيد .
فرماندار هرسين در پايان گفت احساس وظيفه در مقابل فرزندان شهدا و همسران آنان نيز بايد هميشه در وجود مسئولين باشد و به آن عمل كنند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد