به گزارش خبرنگار دیوانگاه، سجاد طاهری مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان کرمانشاه در مراسم کارگروهی در راستای ستاد راهبردی بیمه عشایر تشکیل شد که در شهرستان ها ریاست آن با فرمانداران است و در طول خدمات رسانی دولت در زمینه بیمه عشایر خدمات خوبی صورت گرفته است.
وی افزود: از جمله کارهای صورت گرفته حدف محدودیت سنی جهت عضویت روستائیان در سازمان بیمه سلامت بوده که قبلأ محدودیت وجود داشت و تا سن خاصی می توانستند از خدمات بیمه روستائی بهره مند شوند.
مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان خاطرنشان کرد شاید بتوان گفت که ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی نبود آرامش روحی و امید به زندگی است و به همین دلیل به موضوع بیمه عشایر به عنوان یک پدیده اجتماعی نگاه شده است و اعتقاد بر این است که اگر بتوان سطح پوشش آن را گسترش داد تبعات اجتماعی آن کاهش ناهنجاریها را به همراه خواهد داشت.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد