
به گزارش خبرنگار دیوانگاه به نقل ازمحمود مظفر در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد امداد رسانیهای انجام شده توسط این جمعیت در طرح امداد نوروزی اظهار داشت: از 24 اسفند تا روز دوازدهم فروردین امدادگران هلالاحمر طی 4 هزار و 440 عملیات،جان 4 هزار و 285 نفر را که بر اثر تصادف دچار خونریزی یا شکستگی شده و یا در خودرو گیر کرده بودند از مرگ حتمی نجات دادند.
به گفته مظفر در 460 عملیات با استفاده از دستگاههای برش و ستهای هیدرولیک، خودروهایی که در جاده تصادف کرده بودند برش داده شده تا مجروحان حادثه از خودرو بیرون کشیده شوند.
وی با تأکید براینکه برای سرعت دهی به امدادرسانی 426 امداد هواییانجام شده افزود: در عملیاتهاحدود 2 هزار و 500 نفر از آسیب دیدگان راهی بیمارستان شدندو 151 هزار نفر از افرادی که به دلیل برف و کولاک یا مسدود بودن جاده در راه مانده بودند اسکان اضطراری یافتند.
به گزارش خبرنگار فارس، طرح امداد نوروزی با همکاری جمعیت هلال احمر،پلیس و اورژانس و دیگر سازمانهای اجرایی از 24 اسفند سال 91 آغاز شده است و تا صبح روز هفدهم فروردین در سراسر کشور برای خدمات رسانی به هموطنان ادامه دارد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد