خلع ید از 164هکتار از اراضی در نظر گرفته شده جهت طرح طوبی در هرسین

کد خبر: 9505|05:51 - 1393/02/16
نسخه چاپی
<span style=\"color: rgb(204, 0, 23);\">دیوانگاه: </span>مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صبح امروز از خلع ید از 164هکتار از اراضی در نظر گرفته شده جهت طرح طوبی در هرسین خبر داد.
به گزارش خبرنگار دیوانگاه،مهندس جلیلی با بیان این مطلب اظهار داشت با فعالیت بی وقفه عوامل نظارتی و و اعضاء کمیسیون ماده 33شهرستان، اراضی منابع ملی که به منظور اجرای باغ و اجرای طرح طوبی به افراد متقاضی واگذار گردیده بود مورد بررسی مجدد قرار گرفت و 164هکتار از اراضی مذکور که به دلیل  تعهد اجرای پروژه خلع ید و به منابع طبیعی شهرستان بازگردانده شد.
وی در ادامه افزود طرح طوبی با مشارکت مردم و بخش خصوصی و به منظور تولید محصولات کشاورزی و ایجاد فضای سبز و افزایش تولید و دفع نیازهای داخل و صدور مازاد تولید و ارز آوری و ایجاد اشتغال به متقاضیان ارائه شد که در این بین نیز از طرح هایی که اجرا نشده بود خلع ید شد.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد