افزایش 357درصدی جمع آوری زکات از روستاهای هرسین

کد خبر: 6800|06:33 - 1392/10/17
نسخه چاپی
<span style=\"color: rgb(204, 0, 23);\">دیوانگاه:</span> صبح امروز رئیس کمیته امداد شهرستان هرسین ازافزایش 357درصدی جمع آوری&nbsp; زکات از روستاهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار دیوانگاه،کیومرث رحمتی پور با بیان این مطلب اظهار داشت با زحمات و تلاش شبانه روزی این مرکز بیش از یک میلیاردو چهارصدو بیست و هفت میلیون ریال زکات در نه ماهه اول سال جاری از روستائیان شهرستان هرسین جمع آوری شد.
وی در ادامه  افزود در راستای ترویج سیره علوی در بین مردم و سنت حسنه پرداخت زکات در میان روستائیان ،در نه ماهه اول سال جاری موفق به دریافت 719.354.450ریال زکات واجب و708100000ریال زکات مستحبی از روستائیان زحمتکش شدیم.
رئیس کمیته امداد شهرستان تأکید کرد این مبلغ در کارهای عام المنفعه همچون ساخت مسجد و حسینیه و ...در روستاهای زکات دهنده مصرف می گردد.
رحمتی پور در ادامه اظهار داشت زکات جمع آوری شده در سال جاری نسبت به سال گذشته در همین تاریخ 367درصد افزایش یافته که این امر نشان از نوع دوستی مردم و فعالیتهای خوب شورای زکات بخصوص امام جمعه شهرستان می باشد.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد