انتظار ما از استاندار فقط کار و خدمت است/دنبال حزب و جناح بازی رفتن به نظام ضربه می زند

کد خبر: 5775|12:11 - 1392/09/15
نسخه چاپی
<span style=\"color: rgb(239, 0, 27);\">دیوانگاه:</span> امام جمعه شهرستان هرسین صبح امروز در مصاحبه با دیوانگاه اظهار داشت انتظار ما از استاندار فقط کار و خدمت و پرهیز از جناح بازی است.
به گزارش خبرنگار دیوانگاه،حجت الاسلام باقری اظهار داشت از آنجاکه معیشت و کار جوانان ما در وضعیت خوبی نیست و جامعه بیش از هر زمانی نیلز به آرامش و همچنین تلاش در زمینه اقتصادی و خدمت رسانی صادقانه به مردم دارد لذا انتظار می رود که استاندار محترم از حزب بازی و سیاسی کاری و دنبال احزاب رفتن پرهیز کند که این مسئله بیش از هر چیزسرعت چرخ پیشرفت جامعه و کشور را کم می کند.
وی در ادامه افزود انتظار می رود استاندار جدید در عزل و نسب ها خدا و مردم را مد نظر قرار دهد و در این زمینه نیز از افراط و تفریط جلوگیری کند که انشاءالله شاهدرشد و شکوفایی استان در عرصه های مختلف باشیم.


    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد