به گزارش خبرنگار دیوانگاه،حجت الاسلام محمد حسین اجرایی امام جمعه هرسین در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به مناسبت هاب پیش رو و با اشاره به روز جهانی مسجد اظهار داشت: مساجد ما کارایی بالایی دارند و خواص مهمی دارند و هیئت امنا و افرادی که در مسجد هستند باید دنبال این اهداف باشند و تلاش کنند که مسجد جای تربیت بشود همچنانکه میشود اصلاح امور جامعه و تمدن سازی در مسجد صورت بگیرد.
وی افزود: مهار آسیب های اجتماعی یکی از کارکردهای مسجد است، جریانی اجتماعی وجود دارد که به دنبال فساد بر روی زمین است و اصلی ترین ترفند این جریان نابودی مراکز اشاعه یاد خداست بنابراین این پایگاه ها نیازی است برای رفع فساد.
امام جمعه هرسین در ادامه خاطرنشان کرد: اول شهریور ما همزمان به دوم محرم مصادف با ورود کاروان ابی عبدالله به صحرای کربلاست که انشالله کسانی که اهل مطالعه و روضه خوانی هستند از جریان قیام امام حسین(ع) برای مردم بازگو کنند.
حجت الاسلام اجرایی با اشاره به روز پزشک و روز گرامیداشت حکیم ابوعلی سینا اظهار داشت: ما باید قدردان زحمات پزشکان عزیز باشیم که مخصوصاً در این چند ماه گذشته پزشکان زیادی به عنوان شهدای راه سلامت تقدیم کردیم که در اینجا جا دارد یاد و خاطره شهدای پزشک دوران دفاع مقدس را هم گرامی بداریم.
وی با اشاره به سوم شهریور ماه سالروز ورود متفقین به ایران و فرار رضا شاه در سال 1320 است افزود: کار شاهان ما اینگونه بود و اقتداری نداشتند و چند وقت بعد از آن هم رئیس جمهور سه کشور قلدر دنیا آمدند و وارد ایران شدند و بدون اینکه شاه مطلع باشد.
خطیب جمعه هرسین تصریح کرد: به رضا شاه گفتند روسای جمهور این سه کشور آمده اند و در فلان جا جلسه دارند شاه گفت من هم بروم و وارد جلسه بشوم، رفت و در جلسه راهش ندادند این وضعیت کشور ما بود.
حجت الاسلام اجرایی اظهار داشت: اما امروز شما نگاه کنید بیش از 2سال است که رئیس جمهور آمریکا تقاضا وقت دیدار می کند از رئیس جمهور ایران و وقت ملاقات به او نمی دهند و مقام معظم رهبری به نخست وزیر ژاپن گفت که من حتی نامه رئیس جمهور آمریکا را از تو تحویل نمی گیرم و او را آدم حساب نکرد.
وی افزود: رئیس جمهور روسیه به عنوان قدرت ممتاز بین الملل می آید خدمت مقام معظم رهبری و تواضع می کند و حرف های رهبری را می شنود و برمی گردد و همه بدانند که چه روزگاری قبلا داشته ایم.
امام جمعه هرسین با اشاره به اغاز ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و از طرفی رعایت پروتکل های بهداشتی در عزاداری ها خاطرنشان کرد: در بحث عزاداری ها موضوع مهم این است که عزاداری ها باید با شکوه برگزار شود ولی از آنطرف من توصیه می کنم به مسئولان هیئت ها و مجالس که انشاالله با دقت همانطور که رهبر معظم انقلاب دستور داده اند مقررات ستاد ملی کرونا را انجام بدهند.
حجت الاسلام اجرایی اظهار داشت: ما روایات زیادی داریم ، زمانی بوده است که وبا سرزمین های اسلامی را فرا گرفته بود در آنزمان عبدالرحمان بن عوف می گوید من خدمت پیامبر اکرم (ص) شنیدم که اگر وبا در سرزمینی باشد و تو در آن سرزمین نیستی وارد آنجا نشو و اگر در آنجا هستی از آن مکان خارج مشواین یعنی همان در خانه بمانیم.
وی در ادامه افزود:از امام باقر(ع) داریم که محمد بن مسلم می گوید به آنحضرت گفتم که وقتی وبا در شیوع پیدا کرد آیا ما از مردم کناره گیری کنیم امام فرمود: چه اشکالی دارد که از بیماری همه گیر فاصله بگیرید در حالی که پیامبر اسلام(ص) وقتی که مردی به او خبر داد همراه برادرانش بوده و برادرانش همه مردند و فقط او باقی مانده بود فرمود از آن خانه فاصله بگیر.
خطیب جمعه هرسین تصریح کرد: امروز ما توصیه می کنیم که این حق الناس است در آموزه های دینی ما مطالب فراوانی نسبت به رعایت حقوق مردم و پرهیز از طلم و ستم به چشم میخورد کسی که حقوق مردم را ادا نمی کند حقوق خدا را هم ادا نمی کند.
حجت الاسلام اجرایی اظهار داشت: کسانی که در مجلس اباعبدالله الحسین(ع) حضور دارند باید به خوبی مراعات کنند و ترک اصول بهداشتی ظلم به دیگران است و موجب ضمان است یک نفر مبتلا به کرونا باشد در یک جمع می تواند 400نفر را میتلا کند بترسیم اینها حق الناس است.
وی افزود: توصیه می کنیم که اداره تبلیغات اسلامی با وسواس نظارت کنند مبادا هیئتی باشد که کمتر از حد فاصله داشته باشند یا از ماسک استفاده نمی کنند برخورد کنید بهترین جوان های ما در هیئت ها و مساجد هستند خدایی ناکرده به این بیماری مبتلا نشوند توصیه می کنیم با سختگیری و دقت مراقبت داشته باشند مسئواین هیئت ها کاری نکنند که این بیماری اشاعه پیدا کند.
امام جمعه هرسین خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در این خصوص توصیه کرده اند، آن کسانی که خود را ولایتی می دانند باید خود را بیشتر از بقیه موظف بدانند شما نباید خود را مقایسه کنید که چرا با فلان مجلس ختم برخورد نمی کنید این مقایسه غلط است شما نمی توانید با این مقایسه از قانون فرار کنید.
حجت الاسلام اجرایی با اشاره به شکست اخیر آمریکا در سازمان ملل اظهار داشت: شکست تاریخی آمریکا در سازمان ملل که رأی ممتنع و مخالف اعضای دائم و غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه ضد ایرانی آمریکا به همراه داشت بازتاب های گسترده ای در دنیا داشت که پیامدهای تلخی برای آمریکا دارد، اگر ما ایستادگی کنیم در برابر استکبار خداوند راه های رشد و توفیق را جلوی پای ما قرار خواهد داد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد