به گزارش خبرنگار دیوانگاه،مسابقات قران وعترت دانش آموزی کشور که هر ساله با حضور شرکت کنندگانی از کلیه استان ها برگزار میشوذ امسال با درخشش پرنیا حیدری دانش آموز هرسینی و کسب مقام اول در حفظ 5جزء همراه بود.
خانم پرنیا حیدری دانش آموز هرسینی توانست در مرحله شهرستانی با کسب رتبه های اول مرحله شهرستانی متوسطه دوره اول ودوم به مرحله استانی راه یابد.
در مرحله استانی که در تیرماه به دلیل شرایط کرونایی مجازی برگزار شد در نتیجه آن این دانش آموز هرسینی توانست یکبار دیگر در رده متوسطه دوم مقام اول استان را کسب کند.
خانم پرنیا حیدری در ادامه به همراه 30نفر از برندگان سایر استان ها (که از هر استان یک نفر راهی مسابقات کشوری می شود) در مرحله کشوری با هم به رقایت پرداختند که در مرحله آزمون کتبی که بصورت آنلاین برگزار شد حزء 15نفر برتر کشور قرار گرفت.
در آزمون نهایی که در تاریخ 24مردادماه سال جاری برگزار شد این دانش آموز هرسینی و حافظ قرآن توانست در بین 15نفر برتر کشور رتبه اول را به دست آورد
در پایان و در این دوره از مسابقات استانهای کرمان،گیلان،خراسان رضوی،وتهران رتبه های دوم تا پنجم کشور رو به خود اختصاص دادند.
گفتنی است در این دوره از مسابقات در مرحله استانی 3نفر و در مرحله کشوری یک نفر از هرسین رتبه های برتر را کسب کردند که همگی از حافظان موسسه میراث ماندرگار شهرستان می باشند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد