به گزارش خبرنگار دیوانگاه،کارگاه آموزشی و نمایشگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت پیشگیری از اعتیاد صبح امروز با حضور سرهنگ محمدی معاونت محترم اجتماعی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، جناب آقای الماسی فرد مدیر آموزش و پرورش شهرستان هرسین، سرهنگ محمدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان هرسین، امام جمعه محترم شهرستان، معاون پرورشی و تربیت بدنی و کارشناسان اداره آموزش و پرورش و دیگر مسئولین شهرستان به همت آموزش و پرورش شهرستان هرسین و قرارگاه جوادالائمه سپاه پاسداران افتتاح گردید.
علی الماسی فرد مدیر آموزش و پرورش شهرستان هرسین در بخشی از سخنان خود گفت: علاوه بر عوامل زمینه ساز داخلی، دشمنان نیز بیکار ننشسته اند و تمام توان خود را برای نابودی ایران و ایرانی به کارگرفته اند تا بتوانند در همه زمینه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و غیره ملت ایران را شکست دهند که البته با هوشیاری مردم و مسئولین و رهبری مقتدرانه و حکیمانه مقام معظم رهبری (دامه برکاته) این آرزو را به گور برده و پیروزی نهایی با ملت غیور و مقاوم ایران است.
در ادامه مراسم جناب سرهنگ محمدی معاون محترم اجتماعی سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه نیز در سخنانی با اشاره به توطئه چینی دشمنان انقلاب اسلامی بر ضرورت توجه به پیشگیری از آسیب های اجتماعی تأکید کرد و از همه ارگانها خواست تا با همکاری و همدلی برای ریشه کن کردن آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد تلاش کنند.
بازدید مسئولین، دانش آموزان و فرهنگیان از نمایشگاه و امضای کمپین نه به مواد مخدر پایان بخش این مراسم بود.
گفتنی است نمایشگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت پیشگیری از اعتیاد با حضور کارشناسان و مشاوران مذهبی، پیشگیری، سلامت، خانواده، تحصیلی و ورزشی جهت بازدید فرهنگیان، دانش آموزان و والدین ایشان و همچنین عموم مردم از امروز به مدت یک هفته دایر خواهد بود.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد