به گزارش خبرنگار دیوانگاه، حجت الاسلام و المسلمین "محمد حسین اجرایی" در در دیدار با کارکنان انتظامی هرسین گفت: امنیت امروز کشور مرهون مجاهدت های قشر خدوم نیروی انتپظامی است.
ایشان خطاب به کارکنان انتظامی شهرستان هرسین افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب مجاهدان فی سبیل الله می باشید و سعی کنید توسل به ائمه اطهار و تزکیه نفس را سرلوحه قرار دهید، به امور معنوی اهمیت دهید و در خدمت رسانی به مردم بیش از پیش تلاش کنید.
امام جمعه هرسین از حضور پررنگ نیروی انتظامی در عرصه های مختلف تقدیر کرد و برای آنان آرزوی توفیق و سربلندی در ماموریت های حساس پیش رو را داشت.
در ادامه سرهنگ "همتعلی شکری" فرمانده انتظامی شهرستان ضمن تبریک انتصاب امام جمعه جدید شهرستان، در خصوص آسیب ها، معضلات و جرایم شایع شهرستان و نیز اقدامات و فعالیت های نیروی انتظامی در این زمینه گزارشی را ارایه کرد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی شهرستان با تمام توان آماده خدمتگزاری به مردم و تأمین امنیت آنان است.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد