مراسم صبحگاه مشترک نیروی های مسلح در هرسین برگزار شد

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 26232|13:04 - 1395/07/10
نسخه چاپی
مراسم صبحگاه مشترک نیروی های مسلح در هرسین برگزار شد
با حضور امام جمعه شهرستان و فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در هرسین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دیوانگاه،صبح امروز به مناسبت هفته نیروی انتظامی و با حضور امام جمعه شهرستان و فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در هرسین برگزار شد.
 

حجت الاسلام باقری امام جمعه شهرستان هرسین در این این مراسم ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و گرامیداشت یادو خاطره شهدای انقلاب اسلامی و به خصوص شهدای این نیروی خدوم اظهار داشت: موضوه امنیت یک موضوع درجه یک، اصلی و متنی استو امروز کشور ایران در ناامن ترین نقطه جهان بالاترین امنیت را در کشور دارد.

 

وی افزود : کشورهای مدعی امنیت در دنیا از ناامنی رنج می برند ولی ما با تلاش شبانه روزی نیروهای مسلح از این امنیت برخوردار هستیم و این نیست مگر با روحیه دفاعی، ایمان مستحکم و روحیه فداکاری و ایثارو همدلی و لایت پذیری که امنیت را برای کشور ما به ارمغان آورده است.

 

امام جمعه شهرستان هرسین خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در عین اقتدار به مردم مهربان است و انتظار مردم این است که همه نهاد ها همکار بسیار خوبی برای این نیرو باشند.

 

حجت الاسلام باقری در ادامه اظهار داشت: دشمن نتوانست مردم ما را از دین و معنویت و نظام جدا کند و این بار از راه جنگ نرم وارد شده اند که در این زمینه هم مباحث سلبی نیاز است هم مباحث ایجابی، و نباید فقط به کار فرهنگی اکتفا کرد.

 

سرهنگ شکری فرمانده نیروی انتظامی شهرستان هرسین  نیز در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی از حضور کلیه مسئولین شهرستان در مراسم تشکر کرد.

 

در ادامه این مراسم از پرسنل وظیفه و کادر نمونه نیروی انتظامی و از رانندگان نمونه شهرستان تجلیل شد.

 

 

 

 

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد