با حضورمعاون پارلماني رئيس جمهور/

جلسه شورای اداری در هرسین برگزار شد/ یاور محمدی: دولت پنج اولویت اصلی شهرستان را اجرا می کند/ امیری: سه اولویت اصلی پیگیری و مابقی به مقدورات بستگی دارد

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 25172|22:30 - 1395/04/27
نسخه چاپی
جلسه شورای اداری در هرسین برگزار شد/ یاور محمدی: دولت پنج اولویت اصلی شهرستان را اجرا می کند/ امیری: سه اولویت اصلی پیگیری و مابقی به مقدورات بستگی دارد
با حضورمعاون پارلماني رئيس جمهور و مسئولین ادارات و ارگان های شهرستان جلسه شورای اداری در هرسین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دیوانگاه،حسينعلي اميري معاون پارلماني رئيس جمهور در شوراي اداري شهرستان هرسين طي سخناني اظهار داشت : قطعنامه هاي ظالمانه شوراي امنيت كه بر عليه كشور ما صادر شده بود علاوه بر تأثيرات بسيار منفي كه در سطح جامعه جهاني داشت كشور را در فضاي بين المللي منزوي ساخته بود .

 

وي افزود : دكتر روحاني در شرايط بسيار بحراني و نابسمان اقتصادي و سياسي و با فداكاري مديريت كشور را در دست گرفت و توانست عليرقم كمبود اعتبارات و چالش هاي پيشرو با ايجاد فضاي اميدواري ، مهار تورم ، خارج كردن كشور از منشور فصل 7 سازمان ملل و اجراي اقتصاد مقاومتي در سايه همدلي و همزباني عزت را به مردم و كشور بازگرداند.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد : در ساختار مديريتي دولت از همه گروهها و طيف هاي سياسي كه همگي فرزندان انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي هستند استفاده شده است و تصريح كرد : به ثمر رسيدن برجام كه از مهمترين مباحث مطرح شده توسط رئيس جمهور است با مديريت و رهنمودهاي حكيمانه مقام معظم رهبري به نتيجه رسيد و سايه شوم تحريم ها ازكشور برداشته شد.

 

امیری در ادامه اظهار داشت : عده اي كه تقواي سياسي و اجتماعي ندارند سعي دارند با كارشكني هاي خود فضاي اميدواري كشور را به يأس و نا اميدي تبديل كنند و اينان بايد بدانند كه در حق مردم جفا مي كنند و دوست ملت نيستند .

 

وی افزود: با لحاظ امکانات و مقدورات کشور و در چهارچوب اعتبارات پیگیری می کنیم و در بین مشکلات سه موضوع اساسی آب شرب ، خدمات شهری و جاده هرسین را پیگیری می کنیم و البته بقیه مشکلات را لحاظ امکانات موجود پیگری می کنیم.

 

در ایتدای این جلسه  ياور محمدي فرماندار شهرستان هرسين ضمن ارائه مسائل ، مشكلات،ظرفيت ها و توانمنديهاي شهرستان هرسين از حل مشکل آب شرب شهر هرسین ، ادامه پروژه چهاربانده کردن جاده هرسین به پلیس راه ،ساماندهی و تکمیل شبکه فاضلاب ، آسفالت و ساماندهی خیابان ها و معابر سطح شهر هرسین ،ایجاد مجتمع خدماتی رفاهی در بیستون و حل مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی بعنوان اولویت های مهم شهرستان در جهت ايجاد بسترهاي توسعه و رونق اقتصادی در شهرستان هرسین نام برد .

 

وي افزود:  در سالجاري 54 روستاي شهرستان هرسين به همت دولت تدبير و اميد از نعمت گاز برخوردار خواهند شد كه ركوردي تاريخي در سطح منطقه مي باشد.

 

فرماندار هرسين خاطرنشان کرد :دولت در بحث طرح تحول نظام سلامت در كشور موفقيتهاي بزرگي در جهت ارائه خدمت به مردم كسب كرده است و در اين حوزه خدمات قابل تقديري در شهرستان هرسين نيز انجام شده است .

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد