به گزارش خبرنگار دیوانگاه،ياورمحمدي فرماندار هرسين در جلسه شوراي ترافيك شهرستان اظهار داشت: ماشين هاي فروشنده دوره گرد و دست فروشان كه پياده روها و معابر عمومي را اشغال كرده اند علاوه بر آلودگي صوتي ، سد معبر و آشفتگي ترافيكي در خيابان اصلي شهر باعث بروز يكسري از ناهنجاريها و بي سرو ساماني ها در اين مسير شده اند.
وي افزود : ساماندهي دست فروشان يكي از مهمترين دغدغه هاي شهروندان مي باشد و با توجه به قانون ، شهرداري هرسين مؤظف به ساماندهي اين خودروها و دست فروشان مي باشند .
فرماندار شهرستان از شهردار هرسين خواست سريعاً نسبت به جمع آوري و ساماندهي آنان اقدامات لازم را به عمل آورد.
محمدی در ادامه اظهار داشت : بركسي پوشيده نيست كه فروشندگان سيار و دست فروشان به علت بيكاري و تأمين معاش خانواده خود به اين كار اقدام مي نمايند ولي اين موضوع نبايد به دستاويزي براي تجاوز به معابر و عدم توجه به حقوق قانوني شهروندان محسوب شود.
وی در بخش ديگري از سخنانش افزود : تجمع مسافربران شخصي در محل ورودي ترمينال هرسين به كرمانشاه و وجود تعدادي از تعميركاران موتورسيكلت در سطح شهر بايد بصورت جدي ساماندهي يا جمع آوري شوند و ادارات متولي در جلسه بعدي گزارشات لازم را ارائه نمايند.
نصب چراغ چشمك زن و سرعت گير در تقاطع انتهاي خيابان شهداء ، تعويض و استاندارد سازي سرعت گير هاي نصب شده در داخل شهر ، رنگ آميزي معابر ، بررسي اجراي طرح پاركبان در مسير هاي مشخص و بررسي انسداد تقاطع مسير دانشگاه پيام نور توسط شهرداري و راهور در جلسه آتي از ديگر موضوعات مطرح شده در اين جلسه بود .
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد