به گزارش خبرنگار دیوانگاه،سرهنگ ستاد فرزاد فریدونی فرمانده پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان کرماناشاه در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه هرسین ضمن تبریک فرا رسیدن ماه رجب و پیش رو بودن 29فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت مقاومت تحسین برانگیز آحاد ملت ایران بلاخص نیروهای مسلح و به خصوص ارتش جمهوری اسلامی در مقایل دشمن که این مقاومت سرشار شهادت و دلاوری بود بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود در همین ایام بود که از تاریخ 13/1/58لغایت30/1/58عراق به سرکردگی امریکا و پشتوانه 34کشور اروپایی برای ریشه کن کردن انقلاب اسلامی نوپای ایران تجاوز به مرزهای جمهوری اسلامی ایران را آغاز کرد.
فرمانده پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان کرماناشاه خاطرنشان کرد رشادت های مردان وزنان این مرز و بوم و جان برکفان ارتش در خرمشهر بر کسی پوشیده نیست و شاید سال ها و ماه و روزها برای بیان 34روز رشادت این جان برکفان کم باشد.
سرهنگ ستاد فرزاد فریدونی در ادامه اظهار داشت در این ایام بود که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی با قدرت مثال زدنی و اتکا به سلاح ایمان و شعور در اولین روز مهرماه و چند ساعت پس از حملات رژیم بعث عراق با پرواز 140هواپیمای شکاری پایگاه های نظامی عراق را بمباران کرد و 50درصد از پایگاه های نظامی آنها را در اولین روزهای جنگ فلج کرد.
وی با اشاره به رشادت های نیروی دریایی ارتش افزود هیچ گاه نباید فراموش کنیم رشادت های سهند و پیکان را که در مقابل استکبار جهانی قد علم کردند و نام خود را جاودانه کردند.
فرمانده پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان کرماناشاه خاطرنشان کرد امروز تهدیدات مختصات و مشخصات متنوعی را در بر می گیرد و به همین خاطر به دستور مقام معظم رهبری پدافند هوایی به عنوان یک نیروی فرا منطقه ای در زیر مجموعه ارتش قرار گرفت.
سرهنگ ستاد فرزاد فریدونی اظهار داشت امروز توانمدیهای نیروهای مسلح یک کالای وارداتی نیست بلکه ماحصل اعتقاد کلیه مردم ایران و کاهش وابستگی و افزایش توانمندی وصرف کردن فعل ما می توانیم است و یقینأ این صلابت و ایستادگی در برابر دشمن آنها را به تعظیم وا می دارد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد