همايش ارتقاي كيفيت نان در هرسين/

میرزا حسینی: لزوم تشدید نظارت ها در راستای ارتقاء کبفبت نان

سرویس: اجتماعیکد خبر: 21817|15:29 - 1394/10/12
نسخه چاپی
میرزا حسینی: لزوم تشدید نظارت ها در راستای ارتقاء کبفبت نان
با حضور معاون فرماندار و صاحبان 60 خبازي شهرستان همايش ارتقاي كيفيت نان در هرسين برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دیوانگاه،ميرزا حسيني معاون فرمانداري شهرستان هرسين  در ابتداي اين جلسه اظهار داشت هدف اصلي از برگزاري اين همايش ارتقاء كيفيت نان ، توجه به سلامت شهروندان و بصورت كلي توانمند سازي خبازيها مي باشد و با توجه به اينكه نان قوت اصلي مردم است  بنابراين ارائه و تهيه نان كاملاً بهداشتي و با كيفيت مطلوب بايد سرلوحه فعاليت هاي خبازيها باشد.

وي افزود  با وجود مقررات و ضوابط بهداشتی و نظارت های مداوم  بر پخت و عرضه نان، هنوز مشکلاتي در اين زمينه در بعضي از واحدهای خبازي دیده می شود که مورد اعتراض مردم نیز قرار می گیرد كه بايد به سطح مطلوب و استاندارد برسد.

معاون فرماندار هرسین تصریح کرد نياز روزانه مردم به نان از اهميت خاصي برخوردار بوده و به همين منظور آنرا با حساسيت و دقت نظر خاصي خريداري مي كنند و به منظور ارائه نان با کيفيت و مرغوب به شهروندان بايد نظارت ها بر خبازي تشديد شود.

 میرزا حسینی ضمن تأكيد مجدد بر اهميت آموزش خبازان اظهار داشت : آموزش همواره مبناي تمامي تغييرات اجتماعي بوده و در اين زمينه نيز موجب ارتقاي کيفيت نان شده و هرچه خبازان در اين حوزه بيشتر آموزش ببينند ميزان رضايتمندي شهروندان  و عرضه نان با كيفيت را  به همراه خواهد داشت.

 وي افزود در اين مورد مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان نيز آمادگي خود را براي ارائه آموزشهاي لازم  اعلام كرده است.

معاون فرماندار هرسين خاطرنشان کرد بايد ساعات پخت با ميزان سهميه آرد  دريافتي مطابقت داشته باشد و در صورت تخلف در ساعات كاري و تعطيلي خودسرانه ضمن جريمه، آن ميزان از سهميه آرد كه پخت نشده در بين خبازيهايي كه كاركرد مطلوبي دارند جهت تشويق آنان پخش خواهد شد.  

ميرزاحسيني در پايان از خبازيها خواست ايام تعطيلي خود را با نصب تابلو يا پلاكارد به اطلاع شهروندان برسند و در صورت بروز مشكلات شخصي يا فني در دستگاههاي پخت نان تعطيلي خود را از قبل به اطلاع اداره صنعت ، معدن و تجارت و اتحاديه برسانند

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد