ملتی که ماه رمضان دارد شکست ناپذیر است

کد خبر: 2103|12:29 - 1392/04/15
نسخه چاپی
<div align=\"right\"><b>دیوانگاه: امام جمعه هرسین گفت: ملتی که ماه رمضان دارد و مجهز به ابزار شهادت، ایثار و فداکاری و تقوا است، شکست ناپذیر است.</b><br /> <br /> </div><b></b>

به گزارش خبرنگار دیوانگاه، حجت الاسلام باقری در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان هرسین، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: تقوا به معنای این است که انسان مراقب ایمان خود باشد تا در دام شیطان قرار نگیرد.

امام جمعه شهرستان هرسین افزود: یکی از مهمترین و موثرترین کارهایی که زندگان در قبال مردگان می‌توانند انجام دهند این است که نماز شب اول قبر را برای فردی که فوت شده است اقامه کنند و یکی دیگر از وظایف زنده در قبال فرد مرده این است که اگر شخص فوت شده  بدهکاری دارد سریعا توسط نزدیکان پرداخت شود.

وی با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه مهمانی خدا فرصتی برای دل کندن از وابستگی ها زشت و صفت‌های ناپسند است.

وی افزود: در این ماه باید عادت های غلط را کنار گذاشت و  با قرآن انس و الفت گرفت.

باقری گفت: ملتی که ماه رمضان دارد و مجهز به ابزار شهادت، ایثار و فداکاری و تقوا است و روز به روز به خدا نزدیک می‌شود شکست ناپذیر است.

خطیب جمعه شهرستان هرسین در رابطه با گمانه زنی های اخیرا در خصوص انتخاب افرادی برای سمت وزارت در دولت آینده،  تصریح کرد:  چنین چیزی حقیقت ندارد و شایعه ای بیش نیست.

وی ادامه داد: دولت آینده با چالش های بسیاری از جمله مسئله گرانی، تورم، بیکاری و … روبروست که  با تدابیر رئیس جمهور منتخب و دولت تدبیر و امید راه حل هایی برای از میان بردن مشکلات مردم طرح ریزی خواهد شد.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد