به گزارش خبرنگار دیوانگاه،آذر خسروي بخشدار مركزي هرسين در اين برنامه ضمن تأكيد بر اينكه همه روستاها بايد سالم و پاك باشند افزود پسماندهاي روستايي علاوه بر آلودگي ، تخريب محيط زيست و منابع طبيعي را به همراه دارند .
وی از دهياران خواست با فرهنگ سازي مناسب از دپو زباله ها و پسماندها در اطراف روستا و به تبع آن از شيوع بيماريها در بين اهالي جلوگيري كنند.
بخشدار مرکزی مهمترين هدف از برگزاري اين گونه دوره هاي آموزشي را اهميت به وضعيت بهداشتي روستاها، سلامت جسمي مردم و حفاظت از محيط زيست و منابع طبيعي دانست و ادامه داد ارائه چهره اي زيبا از روستا جزء با همكاري و همراهي ساكنان آن ميسر نخواهد بود .
اين مسئول تصريح كرد همه بايد بدانند رها كردن زباله در محيط زيست چه عواقب وخيمي به همراه خواهد داشت.
آذر خسروي تأكيد كرد جداسازي زباله هاي خانگي در بهبود عملكرد مديريت پسماند در جوامع روستايي بسيار مفيد خواهد بود و در اين راستا بايد با تقويت زيرساختهايي كه منجر به گسترش اين موضوع مي شوند در حفاظت و حراست از محيط زيست كوشيد .
خسروي خاطر نشان كرد پيامدهاي شوم رعايت نكردن نكات بهداشتي در طبيعت توسط عده اي سلامت جسمي و روحي همه افراد خصوصاً دوستداران و مدافعان محيط زيست را به خطر خواهد انداخت .
بخشدار مركزي هرسين در پايان از دهياران خواست با استفاده از روش هاي علمي و راهكارهاي ارائه شده توسط كارشناسان نسبت به اين موضوع اقدام نمايند .
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد