انتقام‌گیری داعش از عملیات اخیر آمریکا با سر بریدن ۴ پیشمرگ + فیلم(18+)

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 20091|08:34 - 1394/08/10
نسخه چاپی
تروریست‌های داعش چهار تن از نیروهای پیشمرگ کرد را سر بریده و اعلام کردند این کار را برای “انتقام” از حمله اخیر نیروهای ویژه آمریکایی که باعث نجات ۷۰ گروگان عراقی و کشته شدن ۲۰ تروریست شد، انجام داده‌اند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان،در ویدیو وحشیانه‌ای که داعش از این اعدام منتشر کرده، یک فرد نقابدار انگلیسی زبان که لهجه آمریکایی دارد، در حالی که روی یکی از گروگان‌ها ایستاده، چاقوی خود را نشان می‌دهد.

 علاوه بر این فرد، سه تروریست دیگر که همگی لباس سیاه به تن داشته و نقاب به صورت دارند، پشت سر سه گروگان کرد نارنجی‌پوش دیگر ایستاده و هر کدام چاقویی به دست دارند.



اعدام کننده اصلی در حالی که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا را خطاب قرار می‌دهد می‌گوید که این اعدام‌ها را برای انتقام از حمله نیروهای ویژه آمریکایی به محل اسارت گروگان‌های داعش انجام می‌دهد.

 

 
 
01:5301:53

spaceplay / pause

qunload | stop

ffullscreen

shift+slower / faster

volume

mmute

seek

 .seek to previous

126seek to 10%, 20% … 60%

 

انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد