به گزارش خبرنگارفوتبال و فوتسالگروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال استقلال اهواز در هفته ی هشتم رقابت های لیگ پانزدهم مقابل راه آهن یزدان با نتیجه ی 5 بر صفر شکست خورد و در جدول 16 تیمی این مسابقات با یک پله سقوط پانزدهم شد.
شکستی که شاید برای خیلی از کارشناسان قابل پیش بینی بود زیرا بختیاری زاده سرمربی استقلال اهواز 5 بازیکن اصلی خود را که به دلیل مشکل مالی اردوی آبی ها را ترک کرده بودند در اختیار نداشت.
عادل کلاه کج هم به دلیل محرومیت نمی توانست به این بازی برسد و با تلاش مسئولان استقلال اهواز و بختیاری زاده حکم کلاه کج به دست باشگاه نرسید و این بازیکن در ترکیب قرار گرفت.
اما نکته ی جالب درباره این بازی اخراج بختیاری زاده از سمت سرمربی گری استقلال اهواز توسط ملکی، مالک باشگاه بود.
اخراجی که شاید خیلی ها منتظرش بودند زیرا استقلال اهواز در پایان هفته ی هشتم لیگ پانزدهم در رتبه ی پانزدهم جدول قرار دارد و پیش از این هم نتایج ضعیفی به دست آورده بود.
** از 4 روز قبل با علی حنطه به توافق رسیدند
اماسیاوش بختیاری زادهعلت اخراجش را شکست مقابل راه آهن و کسب نتایج ضعیف نمی داند.
وی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از 4 روز قبل محسن ملکی مسئول اجرایی باشگاه و ج، دلال بزرگ فوتبال با علی حنطه بر سر سرمربی گری استقلال اهواز به توافق رسیده بودند.
این مدت را هم برای این دست، آن دست کردن گذاشتند و بهانه ی باخت را هم خودشان فراهم کردند.
محسن ملکی، ج و چند تن دیگر یک شرایطی را در تیم فراهم کردند که ما مقابل راه آهن شکست بخوریم و من اخراج شوم.
وی در ادامه افزود: مسلم ملکی و ج به هتل محل استقرار ما آمدند و با بچه ها ملاقات کردند.
** ملکی باید با خودم حرف می زد/ما نان و نمک هم خوردیم
مربی اخراجی استقلال اهواز ادامه داد: من فردا با محمد ملکی دیدار می کنم و تمام وقایع را به صورت شفاف با ایشان در میان خواهم گذاشت، من و ملکی نان و نمک همدیگر را خورده ایم، حدود 3 ماه است که ما با هم کار می کنیم و از ایشان می خواستم که با خودم تماس بگیرند.
** چون صادق هستم اخراج شدم
بختیاری زادهدرباره علت اخراجش اظهار کرد: آنها من را اخراج کردند چون که من صادقم، چون من با دلالان همکاری نمی کنم، بارها و بارها محسن ملکی و ج از من خواستند که بازیکن هایی را به تیم اضافه کنم اما این کار را نکردم، شرافت کاری برای من از همه چیز باارزش تر است.
عادل کلاه کجنیز از حضور افرادی در باشگاه خبر داد و گفت که در چند روز آینده بسیاری از ابهامات، روشن خواهد شد.
محمد ملکی نیز وعده داده است تا 24 ساعت بعد از بازی با راه آهن مربی را معرفی خواهد کرد، باید دید که چه اتفاقاتی در انتظار این باشگاه پرحاشیه و پرتغییر خواهد افتاد.
فراموش نکنید که استقلال اهواز در این هشت هفته ی ابتدایی لیگ، مدیرعامل، سرپرست، سرمربی و مربی خود را تغییر داده است.
باقی ماندن استقلال اهواز در لیگ برتر با این شرایط نیاز به یک معجزه بزرگ دارد.
یک دلال، پشت پرده اخراج سرمربی استقلال
شواهد و مستندات به زعم سرمربی اخراجی استقلال اهواز، از دخالت برخی دلالان در اخراج وی از این تیم خبر می دهد.
آخرین مطالب
- ■نماز جمعه پایگاه آگاهی بخشی و جهاد تبیین است/ انسجام و وحدت ملی نقشه های دشمن را خنثی کرده است
- ■سلاح یا صلاح؟
- ■کنکور به موقع برگزار خواهد شد
- ■وحدت ملی راز اقتدار جمهوری اسلامی است
- ■آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه ناحیه هرسین برگزار شد
- ■یکصد و چهل و دومین شب از تجمعات مردمی در هرسین
- ■یمنیها نفتکشهای عربستان را از بابالمندب برگرداندند
- ■بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب
- ■ضربات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش آمریکا با حمله همزمان در ۳ محور
- ■حضور تیم بسیج جامعه پزشکی هرسین در منطقه عشایری گونبان
پربیننده ترین ها
- ■آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه ناحیه هرسین برگزار شد
- ■ضربات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش آمریکا با حمله همزمان در ۳ محور
- ■یمنیها نفتکشهای عربستان را از بابالمندب برگرداندند
- ■یکصد و چهل و دومین شب از تجمعات مردمی در هرسین
- ■نماز جمعه پایگاه آگاهی بخشی و جهاد تبیین است/ انسجام و وحدت ملی نقشه های دشمن را خنثی کرده است
- ■حضور تیم بسیج جامعه پزشکی هرسین در منطقه عشایری گونبان
- ■بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب
- ■وحدت ملی راز اقتدار جمهوری اسلامی است
- ■کنکور به موقع برگزار خواهد شد
- ■سلاح یا صلاح؟

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد