جلسه محمد بنا و رسول خادم تا ساعتی دیگر

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 19304|11:11 - 1394/07/05
نسخه چاپی
محمد بنا سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان برای مذاکره حضوری عصر امروز راهی فدراسیون کشتی می شود.

جلسه محمد بنا و رسول خادم تا ساعتی دیگربه گزارش خبرنگارکشنی و رزمیگروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از دعوت مسئولان فدراسیون کشتی از محمد بنا برای هدایت تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان، محمدبنا روز گذشته برنامه های خود را به صورت رسمی به فدراسیون کشتی ارائه نمود و مسئولان فدراسیون کشتی نیز در جواب خواستار مذاکره با آقای خاص کشتی فرنگی شدند.
 
برهمین اساس، محمدبنا تا ساعتی دیگر در دفتر رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی حضور می یابد تا در خصوص نهایی شدن موضوع با هم بحث و تبادل نظر کنند.
 
شنیده‌ها حاکی از آن است که فدراسیون کشتی با کلیات برنامه‌های محمد بنا موافقت شده و فقط چند موضوع باقی مانده این احتمال وجود دارد در جلسه عصر امروز توافقات نهایی صورت گیرد و محمدبنا به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی معرفی شود.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد