رئیس اتحادیه سراسری مرغداران:

تزریق هورمون به مرغ برای تولیدکننده مقرون به صرفه نیست

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 16360|06:03 - 1394/02/24
نسخه چاپی
رئیس اتحادیه سراسری مرغداران اظهار داشت: تزریق هورمون به مرغ موضوعیت علمی و اقتصادی ندارد.
تزریق هورمون به مرغ برای تولیدکننده مقرون به صرفه نیستعظیم حجت رئیس اتحادیه سراسری مرغداران در گفتگو باخبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: تزریق هورمون به مرغ نه علمی است و نه اقتصادی.
 
وی ادامه داد: تزریق هورمون برای تولیدکننده مقرون به صرفه نیست، در حال حاضر یک مرغ کامل در بازار بین 12 تا 13 هزار تومان است و اگر قرار باشد حتی یک میلی گرم به آن هرمون اضافه شود مطمئنا قیمت آن خیلی بالاتر می‌شود.
 
حجت در ادامه بیان داشت: سازمان دام پزشکی کشور در تمامی مراحل از جوجه ریزی تا زمانی که مرغ زنده به کشتارگاه می‌رود کنترل و نظارت می‌کند و در نتیجه امکان تزریق هورمون وجود ندارد.
 
وی ادامه داد: در کشورهای پیشترفته دنیا پرسه‌ تولیدی مرغ، روند مثبت رو به رشدی دارد و حتی این روند چند روز از روند تولید مرغ در ایران بیشتر است و اگر بحث استفاده از هورمون در میان باشد آنها بیشتر زیر سوال می‌روند.
 
حجت بیان داشت: به دلیل اینکه هورمون باید به صورت تزریقی باشد و به صورت دوره‌ای انجام گیرد، منطقی نیست. 
 
وی ادامه داد: شاید در حیوانات صنعتی بتوان گفت که روند رشد آنها دستکاری می‌شود اما در آنجا هم از هورمون استفاده نمی‌شود بلکه شرایطی مثل خوراک مناسب، محل نگهداری مناسب، اصلاح ژنتیک و ... منجر به رشد سریع‌تر دام می‌گردد.
 
رئیس اتحادیه سراسری مرغداران خاطر نشان کرد: متاسفانه این یک فرهنگ غلط است که در سطح جامعه مطرح شده و برخی مسئولین نیز این موضوع را مطرح کرده‌اند که با نامه‌نگاری‌هایی که اتحادیه انجام داده منتظر هستیم تکذیبه‌ آن اعلام شود و به دنبال فرهنگ سازی در این زمینه هستیم.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد